"Fonoklubā" norisināsies "Veto Magazine #19" prezentācija

JS, 13.10.2011., 12:23


Piektdien, 14. oktobrī Cēsu "Fonoklubā" norisināsies svinības žurnāla "Veto Magazine" jaunākā numura prezentācijas ietvaros.

Veto MagazineKopš pagājušā numura prezentācijas festivālā "Fonofest" pagājuši vairāki mēneši, tāpēc radošā "Veto" komanda atgriežas Cēsīs, lai sagādātu ballīti un ļautu pirmajiem ielūkoties žurnāla saturā.

Par muzikālo noformējumu līdz pusnaktij, kad uz skatuves kāps, viens no sliktākajiem folkmūzikas un repa duetiem "Leystein", gādās Dj Krišjānis Šteins. Vēlāk ballītes grožus ar maigumu nepazīstošiem dubstep ritmiem pārņems Dj duo "the Plus Face".

Veto Magazine 19. numurs veltīts autentiskuma meklēšanai. Centieniem atrast mūsos dažādas un unikālas vērtības, kuras nevar "aizslaucīt" mūžam mainīgie modes trendi.
Numurā sastopami - Instrumentu Jānis Šipkēvics, pilsētnieks Gustavo, dizaina darbonis Miķelis Baštiks, lieliskais krievu literāts Vladimirs Sorokins, Dzelzs Vilks, Sus Dungo un Beach House un daudzi citi interesanti personāži.

Žurnāls piedzīvojis nelielas, bet feinas pārmaiņas gan saturā, gan dizainā. Īpaši "Fonokluba" apmeklētājiem būs iespējams to aplūkot un aptaustīt vēl pirms "Veto Magazine" nonākšanas veikalu plauktos pirmdien.

Sākums: 22:00
Ieeja bez maksas!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties