"Fonoklubā" hardcore no Brazīlijas, Vācijas un Cēsīm

JS, 04.10.2011., 13:35

Ceturtdien, 6. oktobrī Cēsu "Fonoklubā" uzstāsies "Questions" no Sanpaulu Brazīlijā, "United and Strong" no Vācijas un pašmāju "Spit It Out".

fonoklubsVienpadsmit gadu eksistēšanas laikā "Questions" ir nostiprinājuši savu pozīciju kā Brazīlijas zināmākā hardcore apvienība, izdodot trīs albumus un uzņemot dokumentālu filmu par Sanpaulu hardcore mūzikas vēsturi. Vairāku mēnešu garās koncertturnejas ietvaros, grupa savu vienīgo uzstāšanos Baltijā aizvadīs tieši "Fonoklubā".

Koncertu papildinās hardcore apvienība no Berlīnes "United And Strong". Vienas meitenes un trīs zēnu kolektīvs kopā turas jau desmito gadu, savi raksturojot kā patiesus hardcore/punk skatuves pārstāvjus. Šīs turnejas ietvaros "United and Strong" prezentē savu otro pilna apjoma albumu "Welcome To Coma City".

"Spit It Out" dalībnieki 2010. gada sākumā piepildīja savu sen loloto sapni – izveidot hardcore stilā spēlējošu grupu. Savā eksistēšanas laikā grupa ir uzkrājusi gan zināmu pieredzi, gan nostiprinājusi kolektīvu, lai turpinātu iesākto attīstības gaitu.

Ceturtdien klubs durvis vērs plkst. 22:00, savukārt koncerta sākums plkst. 22:30; ieejas maksa: Ls 1.50

www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties