Dzelzs Vilks uzstāsies Fonoklubā

Jānis Vīksna, 26.04.2010., 15:56

Piektdien, 30.aprīlī Cēsīs uzstāsies viena no aktuālākajām rokmūzikas grupām Latvijā – "Dzelzs Vilks". Šī būs jau otrā reize, kad grupa uzstāsies Fonoklubā, piesaistot klausītāju uzmanību ar sevi raksturojošām dziesmām un brīvo atmosfēru.

Dzelzs Vilks Fonofestā"Dzelzs Vilks", pirms vasaras sezonas un uzstāšanās festivālā "Fonofest", ir nolēmuši vēl reizi atrādīties Cēsīs, tāpēc šo piektdien "Dzelzs Vilks" uzstāsies Fonoklubā. Pateicoties atsaucīgajiem klausītājiem, kā arī ciešajai saiknei starp izmērā nelielo telpu un skatuvi, rodas izteikta vienotības sajūta, tāpēc "Fonoklubs" un "Dzelzs Vilks" arī šoreiz noteikti radīs atmosfērisku un neaizmirstamu koncertu.

Uldis Rudaks apgalvo, ka "Dzelzs Vilks" nav viena no tām daudzajām mūsdienu latviešu grupām, kas vispirms iemācās spēlēt, bet vēlāk konstatē, ka nemaz īsti nezina, kāpēc to darījuši. Tāpat viņi nav meļi un savās dziesmās dzied par to, ko paši izdzīvojuši nevis par to, ko salasījušies grāmatās.

Šie faktori viņus padara atšķirīgus un oriģinālus; ne velti tieši šī apvienība ir izcīnījusi un ieņēmusi stabilu vietu Latvijas mūzikas aprindās. Dzelzs Vilks ir novērtēta grupa, kurai nav līdzinieku, tā ir unikāla un neaizstājama.

Plašāka informācija un pasākumu kalendārs mājaslapā www.fonoklubs.lv


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
турецкий сериал на языке онлайн

Tamie

porn videos

Vincent

Прывітанне, я хацеў даведацца Ваш прайс.

Robertunsab


ienāktreģistrēties