Izredzētajiem iespēja iegādāties vērtīgas grāmatas

Apgāds “Jumava”, 15.09.2010., 09:06

Ar Latvijas grāmatniecībā nebijušu ažiotāžu ir aizsākusies unikāla spēle "Grand Prix", kas nejaušā kārtībā atlasītiem Latvijas iedzīvotājiem piedāvā iegādāties grāmatas pa pastu, kuras citās tirdzniecības vietās nebūs pieejamas.

Dalībniekiem spēles organizatori piedāvā vēl arī balvas vairāk nekā 20 000 latu apmērā.

Septembra sākumā daudzi cilvēki Latvijā saņēma adresētu vēstuli, kurā tika aicināti piedalīties "Grand Prix" spēlē. Uzkurinātā intriga daudzos radīja sašutumu un šāda iniciatīva rosināja aizdomas par krāpšanu. "Grand Prix" rīkotāji apstiprina, ka ažiotāža bija pārdomāta reklāmas kampaņa, kas nu ir atrisinājusies līdz ar otrā sūtījuma saņemšanu, kurā ir izskaidroti visi spēles noteikumi.

Ar spēli "Grand Prix" ir aizsākts vēl nebijis grāmatu tirdzniecības veids Latvijā – grāmatu tirdzniecība pa pastu, ļaujot tās iegādāties tikai tiem cilvēkiem, kuri saņēmuši speciālo piedāvājumu. Apgāda "Jumava" vadītājs Juris Visockis norāda, ka citās valstīs šāds grāmatu tirdzniecības veids darbojas jau vairākus gadus. "Priecājos par jaunu iespēju Latvijas iedzīvotājiem piedāvāt grāmatas, kuras tiek īpaši izvēlētas un sagatavotas šim projektam, šādi pievēršot uzmanību to vērtīgajam saturam un unikalitātei, kas citkārt varētu pazust grāmatnīcu plauktos," stāsta Juris Visockis.

Juris Visockis arī cer, ka nākotnē šādā veidā varēs piedāvāt ne tikai ārzemju tulkojumus, bet arī latviešu oriģinālliteratūru.

Projekta organizatori piedāvā vienreizēju iespēju laimēt balvas kopumā 20 000 latu vērtībā, kā arī jaunu automašīnu pat tad, ja cilvēks atteicies no pirmās grāmatas iegādes. "Grand Prix" piedāvājums saņēmējam neuzliek nekādus pienākumus. Cilvēks to var ignorēt, bet tādējādi viņš artsakās no priviliģēta statusa un iespējas saņemt tikai "Grand Prix" dalībniekiem paredzētus unikālus piedāvājumus. Atbildot uz sūtījumu, bet atsakot pirmās grāmatas iegādi, sūtītājs piedalās naudas balvu izlozē un patur iespēju saņemt citus piedāvājumus. Ir arī trešā iespēja - apstiprinot dalību spēlē, cilvēks saņems kvalitatīvu grāmatu un iespēju laimēt loterijas balvas.

Spēles rīkotāji ir izdevniecība "Reader’s Digest" un apgāds "Jumava". "Reader’s Digest", kuru Latvijā pārstāv SIA "RD Baltic", darbojas kopš 1992. gada un ir lielākā izdevniecība pasaulē. "Reader’s Digest" publicē grāmatas un organizē spēles vairāk nekā 70 pasaules valstīs. Apgāds "Jumava" – viena no lielākajām Latvijas izdevniecībām – projektā nodrošina kvalitatīvu grāmatu sagatavošanu Latvijas tirgum. Organizatoru sadarbības partneris ir a/s "Latvijas Pasts", kas nodrošina vēstuļu izsūtīšanu tiem pasta klientiem, kas ir piekrituši vai nav atteikuši saņemt tiešās tirdzniecības piedāvājumus.

"Līdzīga pieredze Lietuvā, kur spēle notiek jau kopš 2005. gada, liecina, ka pirmajā brīdī šķietamā uzbāzība vainagojas ar milzīgu interesi, jo īpaši no tiem iedzīvotājiem, kuriem nav nav nosūtīts "Grand Prix" speciālais piedāvājums, jo viņiem tad nav iespējas saņemt iekāroto preci par vairākkārtīgi pārmaksājot," stāsta SIA "RD Baltic" valdes loceklis Ričardas Bernotavičius.

"Iesaku cilvēkiem šo iespēju izmantot. Ja esat saņēmis vēstuli, jums jau ir laimējies, jūs esat priviliģēts. Atsakoties piedalīties spēlē, jūs zaudējat iespēju saņemt turpmākos piedāvājumus, ko pēc tam var nākties nožēlot," aicina Ričardas Bernotavičius.

Spēles "Grand Prix" darbības laiks ir no 2010. gada 1.septembra līdz 2011.gada 28.februārim. Akcija ir saskaņota ar LR Izložu un azartspēļu uzraudzības inspekciju. Loterijas atļaujas Nr. 2618 (izsniegts SIA "RD Baltic").

Neskaidrību gadījumā lūdzam sazināties ar "Grand Prix" ekspertiem pa tālruni 6706177.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties