"Zem viena jumta"

Toms Jansons, 27.08.2010., 18:46

Trešdien, 2010.gada 1.septembrī no plkst. 15:00 līdz 22:00 pilsētas kultūras aktivitāšu centrā "Origo Summer Stage" laukumā pie tirdzniecības centra "Origo" jau piekto reizi Jauniešu mēnesi atklās Rīgas skolēnu domes rīkotais bezmaksas pasākums skolēniem - "Zem viena jumta".

Pasākumā ikvienam apmeklētājam būs iespēja interesanti, aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku pirmajā mācību dienā, kā arī iegūt sev noderīgu informāciju par dažādām aktivitātēm nākamajam mācību gadam.

Atšķirībā no citiem gadiem šogad pasākums "Zem viena jumta" tiek pārcelts uz citu norises vietu, jo tradicionālā Vērmanes dārza vietā, šogad Rīgas Skolēnu dome (turpmāk – RSD) ar saviem atbalstītājiem nolēmusi pirmajā mācību dienā visus Rīgas skolēnus pulcēt pašā Rīgas sirdī - kultūras aktivitāšu centrā "Origo Summer Stage". Kā katru gadu pasākumā tiek izspēlēta lielā loterija, kurā aicināts piedalīties ikviens jaunietis līdz 26 gadu vecumam. Šogad uzvarētājiem balvas sarūpējis t/c "Origo".

Paredzēts, ka visas dienas garumā uz skatuves uzstāsies dažādi Latvijā zināmi mākslinieki: Markus Riva, grupa "Musiqq", "JAM Style" "Dance Studio" un citi. Muzicēs arī grupa "Ēnas", kuru dalību līdzfinansēja Studentu Paradīze. Sadarbībā ar domubiedru grupu "KOPA" ikvienam būs iespēja tikties ar DJ Tomu Grēviņu. Pie centrālās "Origo Summer Stage" skatuves līdz pat stacijas pulkstenim būs izveidota īpaša informatīvā iela, kurā jaunieši varēs iegūt informāciju par iespējām iesaistīties kādā no nevalstisko organizāciju rīkotajiem pasākumiem vai projektiem. Jau vairākus gadus jauniešu iecienīts un pieprasīts ir sarunu šovs "Sarunas ar Aināru", kura laikā apmeklētāji varēs diskutēt par viņiem aktuāliem jautājumiem. Neizpaliks arī mīmu priekšnesumi, īpašais fotostūrītis, LGK atrakcijas, klinšu siena u.c. pārsteigumi.

Jauniešu mēnesis katru gadu tiek organizēts ar Rīgas domes finansiālu atbalstu un to koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments. Plašāka informācija pieejama www.rsd.lv un www.jauniesumenesis.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties