Work It Out Rīgas ielās

Kristiāna Kalniņa, 17.08.2010., 13:06

Jau pāris dienas Rīgā var sastapt interesantus, svešvalodās runājošus jauniešus, kuri ar dažādu radošu aktivitāšu palīdzību piesaista vietējo iedzīvotāju uzmanību, kā arī kopīgi strādā pie mākslinieciskiem priekšnesumiem.

Tie iWork It Out Rīgas ielāsr 36 ES ietvarprogrammas "Jaunatne Darbībā" projekta "Work It Out" dalībnieki no Vācijas, Polijas, Latvijas, Lielbritānijas, Lietuvas, Itālijas un Igaunijas, kuri 10 dienu garumā strādās pie ziņojuma izstrādes par to, kā radošs jaunietis var mūsdienu apstākļos atrast savu, unikālu vietu dzīvē.

Radošu ideju attīstība jauniešu vidū ir īpaši svarīga šajā ekonomiskās lejupslīdes laikā, kad darba un pašizpausmes iespēju kļūst aizvien mazāk. Starp projekta dalībniekiem ir jaunieši, kurus interesē ielu māksla, graffiti, breakdance, ekstrēmie sporta veidi, DJ māksla, mūzika un citas mūsdienīgas radošas izpausmes. 10 dienu garumā projekta ietvaros tiek izstrādātas idejas, kā šos hobijus un intereses iespējams pārvērst reālā darba tirgus produktā.

Projekta noslēguma pasākums norisināsies sestdien, 21. augustā plkst. 17.00 Rīgā, VEF 5. korpusā. Tajā gaidāmi gan breakdance priekšnesumi, gan ekstrēmo sporta veidu šovs, video dienasgrāmata par pieredzi Latvijā, Latvijā zināmu DJ un mūziķu uzstāšanās un grafiti paraugdemonstrējumi. Iespējams, tieši kāds no šiem priekšnesumiem vai pasākumā sastaptajiem jauniešiem dos iedvesmu ikvienam apmeklētājam atklāt sevī jaunus talantus un spējas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo


ienāktreģistrēties