Vecgada vakars Saulkrastos

Vija Skudra , 17.12.2015., 15:35

Jau vairākus gadus pēdējā Vecgada diena ir īpaša visiem Saulkrastu iedzīvotājiem un Saulkrastu viesiem – ikviens laipni aicināts gadu miju sagaidīt Saules laukumā!

Ziemassvētku egle Saules laukumāArī šogad Saulkrasti visus gaida – Saules laukumā būs mūzika, tiešraide no centrālās televīzijas un uzrunas, kā arī iespaidīgs salūts!

31. decembrī no plkst. 23.00 Saules laukumā (Bīriņu iela 13b) Jaunā gada sagaidīšana ar jauku kopā būšanu, muzikālu sviecienu no Aijas Andrejevas , Alex un Kristapa Krievkalna grupas, tieša pieslēgšanās Latvijas televīzijai, lai dzirdētu un redzētu valsts amatpersonu uzrunas un tūlīt pēc pusnakts (00.02) svētku salūts!

Iedzīvotāju ērtībām Saulkrastu novada teritorijā kursēs bezmaksas autobuss (maršruts: Melnsila iela (22.40) - centrs - Baltā kāpa (23.00) - centrs. Pēc sarīkojuma Saules laukumā (00.30) - atpakaļ).

Jau 2016. gada 1. janvārī, no 01.00 kultūras namā "Zvejniekciems"(Atpūtas iela 1b) tradicionālā Jaungada balle – Dj, grupa "Tutti Frutti", Olga Rajecka un Aija Andrejeva Kopā Ar K.Krievkalna Grupu priecēs ikvienu līdz pat rīta gaismai – 06.00! Iegādāties ieejas biļetes un rezervēt vietas pie galdiem iespējams kultūras namā "Zvejniekciems" pie administratoriem. Līdz 23. decembrim – ieejas maksa 10 Eur, vēlāk – 15 Eur. Ieeja ballē ar "groziņiem".

Informācija pieejama arī vietnē www.saulkrasti.lv. Gaidīsim visus Saulkrastos un būsim kopā arī 2016. gadā!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties