"Vasaras ieskaņas dienas" Mežotnes pilī

Mežotnes pils, 12.05.2015., 11:45

16. un 17. maijā Baltu klubs sadarbībā ar Mežotnes pili rīko "Vasaras ieskaņas dienas" Mežotnes pilī.

"Vasaras ieskaņas dienas" Mežotnes pilīBaltu klubs – klubs Baltiem Cilvēkiem. Dienas darbu un Saules gaismas Cilvēku tikšanās vieta. Baltu klubs neatdarina senatnes priekšmetus, rituālus un sadzīvi. Baltu klubs ceļ gaismā Baltu Druīdu kultūras tradīciju un Garīgo mantojumu.

Jau no maija sākuma Mežotnes pilī būs skatāma fotoizstāde "Baltu klubs dzīvē, tērpos un rotās".

Baltu klubs Mežotnes pils parkā ierodas 15. maija vakarā, kur, atbilstoši savas kārtas un vēsturisko tradīciju prasībām, klubs ierīko Druīdu ceļojumu apmetni un uzturas tajā līdz 17. maija pievakarei. Te varēs redzēt Baltu kluba sadzīvi, tērpus, rotas, aristokrātu ieroču izstādi "Asmens formu attīstība no bronzas laikmeta līdz 6. – 7.gs.", iepazīties ar literatūru par Druīdu kultūru un gremdēties sarunās par Baltu kultūru un Druīdu atstāto kultūras mantojumu Baltijā.

Ja liktenis būs labvēlīgs un Baltu klubs būs saņēmis mūzikas instrumenta sūtījumu, tad "Vasaras ieskaņas dienu" ietvaros visi interesenti varēs iepazīties ar pirmo "Sapņu arfu" Baltijā – visnoslēpumaināko Druīdu mūzikas instrumentu, kuru Cilvēku ārstēšanai Druīdiem dāvājuši Dievi.

16. maijā Mežotnes pils parkā no plkst. 1100 varēs apgūt loka šaušanas tehniku un apskatīt ieroču izstādi, bet plkst. 1200 pils iekšpagalmā muzicēs Baltu kluba mūziķi. Zem Lielā Ozola plkst. 1300 Baltu pasaku stunda labiem bērniem un plkst. 1800 turpat notiks iepazīšanās ar "Sapņu arfu".

17. maijā plkst. 1300 Mežotnes pils Zaļajā zālē dzejnieces, dziedātājas un mūziķes Džeinas Gavares CD "Cylvākam" ieskandināšanas koncerts. Būs skatāma fotoizstāde "Baltu klubs dzīvē, tērpos un rotās" un aristokrātu ieroču izstāde, varēs iegādāties Baltu pasakas, kurtuāzo dzeju un citu literatūru.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties