Aicina uz tikšanos ar māksliniekiem Georgu Barkānu un Ati Ieviņu

Baiba Vanaga, 08.03.2010., 12:24

11.martā, plkst. 17:30 atmiņu vakara Tatjanas Sutas salons ietvaros Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs aicina visus interesentus uz tikšanos ar māksliniekiem Georgu Barkānu un Ati Ieviņu.

Aicina uz tikšanos ar māksliniekiem Georgu Barkānu un Ati IeviņuMākslinieku Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas meita Tatjana Suta (1923 – 2004), Latvijas Televīzijā veidojot raidījumus par izcilām mākslas vēstures personībām un aktuāliem mākslas procesiem, bija pazīstama ar visiem sava laika nozīmīgākajiem latviešu radošās inteliģences pārstāvjiem. Kā mākslas apskatniece blakus stājmākslām īpašu uzmanību viņa veltīja Latvijas tekstilmākslai, tāpēc raidījumu tapšanas procesā tikusies arī ar tekstilmākslinieku un arhitektu Georgu Barkānu (dz. 1925), kas 11.marta Tatjanas Sutas salonā dalīsies atmiņās par šo sadarbību.

Savukārt fotogrāfs un mākslinieks Atis Ieviņš (dz. 1946), kas 20.gadsimta 70.gados veidoja virkni izstāžu kopā ar Georgu Barkānu un Aldoni Kluci, šajā vakarā atcerēsies kopā ar Tatjanu Sutu piedzīvotos Latvijas Televīzijas agrākos laikus, kad mākslas raidījumi tika veidoti, slaidu rindā virknējot viņa uzņemtās fotogrāfijas.

Mākslinieku ģimenes dzīvoklis Nr. 26 Elizabetes ielā 57a.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hi, ego volo scire vestri pretium.

RobertSax

Have a business you want to get off the ground but lack the funding? I can invest, email me here: info@financeworldwidehk.com

Wesley Salo

Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax


ienāktreģistrēties