Ielūdzam radošus cilvēkus uz moderno multimediju plenēru

Līga Sudare, 06.08.2010., 11:53

13. augustam plkst. 9:00 Alises Rozes mācību centrs ielūdz radošus cilvēkus uz Video plenēru Rauna 2010, kas notiks līdz 15. augustam.

Ielūdzam radošus cilvēkus uz moderno multimediju plenēruŠāda veida plenērs ir iespēja interesentiem iegūt informāciju par modernajām filmēšanas tehnikām un unikāla iespēja tās izmēģināt praktiskajās nodarbībās veidojot īsfilmu.

Plenērs tiek organizēts īpašā vietā – senlatvju pilskalnā Tanīsa kalnā, kur profesionālu speciālistu vadībā notiks nu jau otrais šādā veida plenērs. Programmu izstrādājis un vadīs Asatuurs Keim, kurš darbojies gan kā operators, gan montāžas režisors, gan producents dažādu raidījumu tapšanā (piem.,"Kam taisnība?", "Leģendu Mednieki", "Kurp dodies", "Jautā dakterim" u.c.). Plenērā piedalīsies arī operators Normunds Bisnieks, kurš stāstīs par stabilizācijas sistēmām, un grima māksliniece Mārīte Bučjus, kura iepazīstinās ar filmēšanās grimu, atklājot noslēpumus dažādu efektu radīšanā kino vajadzībām.

Plenēra programmā paredzēts gan teorētiski, gan praktiski iepazīties ar Canon DSLR kino, stabilizēšanas sistēmām, skaņu ierakstu aparatūru, video montāžas specifiku, kino efektu grima veidošanu un daudz ko citu (sīkāka informācija mājas lapā www.videoakademija.lv).
Plenēram ir nodrošināts viss nepieciešamais pateicoties sadarbības partneriem - biedrībai "Studentu Teātris", multimediju studijai "From the sky" un "Masterfoto".

Plenēra programma ir veidota tā, lai būtu pietiekami vienkārša cilvēkiem bez pieredzes video filmēšanas lietās, bet interesanta arī tādiem, kuri ir jau darbojušies šajā jomā.

14. augustā tiks veidota plenēra dalībnieku kopfilma, iemūžinot "Studentu teātra" dalībnieku veikumu.

Lūdzam līdz 12. augustam apstiprināt savu dalību, reģistrējoties plenēram mūsu mājas lapā www.videoakademija.lv sadaļā "Pieteikties kursiem".
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties