Tirgotāji tiek aicināti pieteikt dalību Zaļajam tirdziņam Kungu ielas radošā kvartāla Medus ballē

Laura Giptere, 18.05.2015., 12:22

Medus ballē, kas norisināsies šī gada 6. jūnijā Kungu ielas radošajā kvartālā (Kungu ielā 24, Liepājā), tiks cildināts medus, tā vākšanas un pielietošanas tradīcijas.

Tirgotāji tiek aicināti pieteikt dalību Zaļajam tirdziņam Kungu ielas radošā kvartāla Medus ballēVisas dienas garumā darbosies Zaļais tirdziņš, uz kuru aicināti pieteikties zemnieku saimniecības, mājražotāji, amatnieki un citi tirgotāji.

Medus balles gastronomiskajā meistarklasē tiks gatavoti medus plāceņi, savukārt, radošajās darbnīcās bērni varēs pagatavot tematiskus suvenīrus. Svētkos muzicēs un palīdzēs apgūt latviskos danču soļus Saldus kapela "Strops", bet Zaļajā tirdziņā būs dabūjami gan lauku labumi, gan dažādi produkti, kas pagatavoti no medus.

Visi interesenti, kas vēlas piedalīties Zaļajā tirdziņā, aicināti pieteikt dalību, līdz 1. jūnijam, sazinoties ar Kungu ielas radošā kvartāla kontaktpersonu Madaru Pūķi (t. 63421670, mob. t. 26371671, e pasts madara.puke@inbox.lv).

Pasākumu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds, Liepājas Kultūras pārvalde un Liepājas pilsētas dome.

Plašāka informācija: www.kungukvartals.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties