Tirdziņš un pēdējais brīvdabas koncerts - Latvian Blues Band Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 12.09.2011., 19:59

Ceturtdien, 15. septembrī no plkst. 16.00-20.00 norisināsies zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā būs iespējams iegādāties aktuālākās rudens veltes, iecienītos lauku labumus, visgardākos našķus un veselīgas maltītes, kā arī dažādas rotas, apģērbus, aksesuārus, skaistumkopšanas līdzekļus un daudz ko citu. 

Šis ir pēdējais ceturtdienas tirdziņš šajā sezonā, jo no 1. oktobra tirdziņi atkal notiks katru otro sestdienu 11.00-17.00 (1. oktobrī, 15. oktobrī, 29. oktobrī, 12. novembrī utt.).

Latvian Blues Band

Šīs vasaras piesātināto koncertsezonu Kalnciema kvartālā noslēgs vērienīgs Latvian blues band brīvdabas koncerts (plkst. 20.30).

Grupa ir labi zināma pašmāju mūzikas vērtība, kas desmit gadu darbības laikā kļuvusi par vienu no starptautiski atpazīstamākajām latviešu grupām. Latvian blues band ir iesildījuši daudzus blūza māksliniekus, uzstājušies klubos un festivālos Eiropā, Amerikas Savienotajās Valstīs un Kanādā. Šī gada maijā grupa izdeva savu pirmo DVD koncertierakstu, kas tapis par godu Latvian blues band desmit gadu jubilejai.

Ieeja bez maksas.

Latvian Blues Band: www.youtube.com/watch?v=5vtcgDA-DpU

Sekojiet līdzi Kalnciema kvartāla programmai:


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties