"Teicamnieka brīnumu skola"

Luīze Pastore, 24.08.2015., 10:27

Sestdien, 29. augustā, Kalnciema kvartālā norisināsies "Teicamieka brīnumu skolas" izrāde-šovs bērniem "Zinību maģija".

"Teicamnieka brīnumu skola"Sagaidot skolas sezonu, Kalnciema kvartāls piedāvā elpu aizraujošu zinātnisko eksperimentu programmu topošajiem un esošajiem skolēniem. "Zinību maģija" pievērsīsies skolas zinībām un mācībām, un zinātniskajiem "brīnumiem", kas saistīti ar mācīšanos – piemēram, būs vairāki asprātīgi un pārsteidzoši fizikas un ķīmijas eksperimenti, kuros tiks izmantotas grāmatas. Izrāde/šovs palīdzēs bērniem aizraujošā veidā pievērsties fizikas un ķīmijas pasaulei un iemācīties pašiem atšķirt ķīmiskas pārvērtības un fizikālos procesus, kā arī ieraudzīt to kopsakarības.

"Teicamnieka brīnumu skola" ir fizikas un ķīmijas eksperimentu izrāde/šovs, kurā bērni iepazīst pasauli ar zinātnes palīdzību. Programmas vada bērniem jau pazīstamie eksperti – enerģiskie profesori Vladislavs un Mārtiņš no uzņēmuma "Laboratorium.lv".

Brīnumu skolā aicināti gan pirmsskolas, gan skolas vecuma bērni, jo programmas tiks pielāgotas dažādām vecumu grupām.

Norise:

  • Plkst. 11.30 (4 - 7 g.v. bērniem);
  • Plkst. 13.30 (7 - 14 g.v. bērniem).

Kalnciema kvartāla Brūnās mājas zālē, Kalnciema ielā 35, Rīgā.

Programmas vadītāji: Ķīmiķis, aktieris Vladislavs Šavlovskis; Ķīmiķis, Ekspertu skolas nodarbību vadītājs Mārtiņš Gulbis.

Biļešu cena – 7 euro, ģimenes biļete (4 gab.) – 25 euro. Biļetes bērniem iegādāties no 2 gadu vecuma! Biļetes iegādājamas iepriekšpārdošanā www.bilesuparadize.lv.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo


ienāktreģistrēties