TC Dauga zinību mēnesis

Liena Galēja, 03.09.2010., 11:06

4.septembrī ar Daugas Zinību Dienu aizsāksies tirdzniecības centra "Dauga" Zinību mēnesis, kura ietvaros dažādas radošas un izzinošas aktivitātes tirdzniecības centra telpās norisināsies ik sestdienu līdz pat 16.oktobrim.

Aicinām jau 4.septembrī doties uz Ogri (Tc "Dauga" atrodas Ogres pilsētas teritorijā šosejas Rīga – Daugavpils malā) un iesaistīties Daugas Zinību dienas aktivitātēs!

4.septembrī pl. 11.00 – 17.00
Grāmatu maiņas galds

Rūpējoties par vecākiem, kam nereti grūti atlicināt līdzekļus bērnu skolas grāmatu iegādei, Daugas Zinību dienā darbosies Grāmatu Maiņas Galds. Aicinām skolēnus un skolēnu vecākus atnest iepriekšējo gadu mācību grāmatas, mācību palīglīdzekļus, arī daiļliteratūru - un apmaiņai izvēlēties kādu no citu atnestajām grāmatām! Īpaši gaidīti valodu mācību līdzekļi, rokasgrāmatas, augstvērtīga literatūra...

Grāmatas var nogādāt Daugā arī iepriekš, atstājot bērnu rotaļu laukumā Annels pie Tc Dauga ieejas. Visi grāmatu dāvinātāji varēs iesaistīties Daugas pārsteiguma balvu akcijā.


No 4.septembra – 16.oktobrim
Ekspresizstāde "Old School"
Izstādes atvēršana 4.septembrī pl.11.00
Izstādi varēs aplūkot Zinību mēneša sestdienās no pl.11.00 – 16.00

Ekspresizstāde – projekts "Old School" veidots, aicinot ogrēniešus un pilsētas viesus atsaukt atmiņā savus, savu vecāku un vecvecāku skolas laikus, apkopojot mācību grāmatas, mācību līdzekļus, skolas lietas, klases fotogrāfijas no dažādiem gadiem – sākot ar pagājušā gadsimta sākumu līdz pat nesenai pagātnei. Ekspozīcijas pamatmateriāls ļauj salīdzināt – kā skolā ģērbās, no kādām grāmatām mācījās, ar ko rakstīja pirms divdesmit, piecdesmit vai astoņdesmit gadiem, ieraudzīt atšķirīgo un nemainīgo.

Izstādes veidotāji uzsver, ka skolas gaitas – tā ir visu mūsu kopīgā pieredze, tāpēc ekspresizstāde tiek veidota atvērtā formā, ekspozīcijai nemitīgi variējoties un papildinoties. Aicinām iesaistīties šajā procesā, piedāvājot īslaicīgai izstādīšanai arī savas aizgājušo gadu skolas lietas, mācību grāmatas vai fotogrāfijas!

Protams, arī visi izstādes dalībnieki piedalīsies Daugas pārsteiguma balvu akcijā.

Par iespēju piedalīties izstādē uzzināt vairāk iespējams, sazinoties ar izstādes kuratoru Ojāru Stepenu pa tālr. : 2-5926927 vai e-pastā: ojars.stepens@omf.lv.

4.septembrī pl. 11.00 – 17.00
Zinību dienas atlaižu maratons

Zinību dienā jāsteidz sagādāt vēl neiepirktās skolas lietas, bet, ja skolas bērni jau izauguši, tad jāsāk apgādāties ar rudenim nepieciešamo. Tāpēc 4.septembrī no pl.11.00 – 17.00 ļoti daudzām precēm "Daugā" superatlaide – cena tikai Ls 1.49. Nenokavējiet!

4.septembrī pl. 12.00 – 13.30
Zaķu skola

Bet, kamēr vecāki iepērkas, vismazākos, kuriem skolas gaitas vēl priekšā, līksmie zaķēni Pauks un Šmauks sagaidīs Zaķu skolā. Kopā ar zaķēniem mācīsimies gan to, kas jādara, lai izbēgtu no Lapsas, gan mācīsimies rēķināt, dziedāt un dejot, gan arī uzzināsim – kādi ir zaķu skolas eksāmeni, gan arī iesim rotaļās un darināsim īstas zaķu austiņas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties