Svētdienas Ekskursiju programmu piedāvā Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs

Ingrīda Lukašēviča, 17.02.2010., 13:40

Rīgas vēstures un kuģniecības muzejs Svētdien, 21. Februārī, piedāvā ekskursiju programmu, veltītu Starptautiskajai Gidu dienai un senākā muzeja Baltijā 237. gadskārtai.

Muzeja gidi ikvienu interesentu svētdien aicina piedalīties, izmantojot īpašo svētku piedāvājumu.

EkskSvētdienas Ekskursiju programmu piedāvā  Rīgas vēstures un kuģniecības muzejsursiju programma ir sekojoša!

Ekskursija "Muzeja ceļš" – plkst. 11.00 (latviešu val., apm. 1,5 stunda). Ekskursija iepazīstinās ar tagadējā Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja ceļu cauri gadsimtiem – no 1773. gada līdz šodienai. Ekskursijas dalībnieki uzsāks ekskursiju muzeja ekspozīcijā un tālāk dosies Vecrīgas ielās, apskatot namus un vietas, kurās, gadsimtu gaitā, atradies muzejs un kur glabātas Rīgas vēsturiskās kolekcijas. Pulcēšanās uz ekskursiju un tās sākums - Rīgas vēstures un kuģniecības muzeja vestibilā. Ekskursija tiek piedāvāta bez maksas.

Ekskursija "Rīgas Doms un Krusteja. Fakti un leģendas" – plkst. 14.30 un 15.30 (latviešu val., apm.1 stunda), plkst. 15.00 (krievu val., apm.1 stunda). Ekskursijas laikā, ieklausoties gida stāstījumā par Rīgas Doma vēsturi, kā arī, izstaigājot 118m garo Rīgas Doma krusteju – izcilo agrās gotikas meistardarbu Baltijā, būs iespēja uzzināt interesantus faktus un leģendas. Ekskursija notiks Rīgas Domā un Krustejā, bet pulcēšanās uz to - muzeja foajē. Dalība ekskursijā tiek piedāvāta par īpaši izdevīgu svētku maksu: Ls 1,50 (pieaugušajiem), Ls 0,50 (studentiem,pensionāriem, skolēniem), bez maksas – bērniem līdz 10 gadiem.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties