Laikmetīgās mākslas festivāls "Survival Kit2" meklē brīvprātīgos palīgus

Velta Bērziņa, 25.08.2010., 16:47

Iesaisties piedzīvojumā, kļūstot par komandas biedru starptautiska mākslas projekta organizēšanā, iepazīsties ar māksliniekiem, praktizē iemaņas komunikācijā, attīsti organizatoriskās spējas, uzlabo svešvalodu zināšanas, kā arī izbaudi īsti radošu atmosfēru nedēļas garumā!

"Survival Kit2" jeb izdzīvošanas komplekts ir starptautisks laikmetīgās mākslas projekts, kura ietvaros vairāk nekā 70 mākslinieku veidos savus radošos projektus dažādās mākslas disciplīnās, apliecinot, ka ar nelieliem līdzekļiem ir iespējams pozitīvi ietekmēt vidi, kurā mēs dzīvojam, un ka iesaistot apkaimes iedzīvotājus, kaimiņus un garāmgājējus, mēs paši varam radīt savu ideālo pilsētu. "Survival Kit2" tiks atklāts foruma "Baltā Nakts" ietvaros 4. septembrī un norisināsies līdz 11.septembrim.

Nepieciešami šādi palīgi:
Izstāžu uzraugi, gidi - vajadzīgi no 4. – 11. septembrim (darba laiks 4. septembrī no plkst. 18.00 – 1.00, 5.- 10. septembrī no plkst. 14.00 – 20.00, 11. septembrī no plkst. 12.00 – 18.00)

Izstādes uzraugs-gids būs atbildīgs par kādu no telpām, kurā notiks izstāde. Pienākumos ietilpst telpas atslēgšana un aizslēgšana, kārtības uzturēšana un mākslas darbu uzraudzīšanu, asistēšana māksliniekiem, kā arī apmeklētāju iepazīstināšana ar konkrēto mākslas projektu. Izstādes uzraugiem-gidiem būs labi jāpārzina visa festivāla programma, lai varētu par to informēt festivāla apmeklētājus. Izstāžu telpas atradīsies Miera ielā, Upīša pasāžā, E. B. Upīša ielā, kā arī Berga Bazārā. Katrā telpā būs vienlaikus nepieciešami vairāki uzraugi-gidi. Nepieciešamas latviešu, angļu un krievu valodas zināšanas. Iespēja palīdzēt arī pusslodzē un kopā ar draugu/draudzeni.

Organizatoru un PR asistenti – vajadzīgi no. 30. augusta līdz 11. septembrim
Asistents būs labā roka "Survival Kit2" organizatoriem. Darba pienākumi: no palīdzēšanas festivāla PR vadītājai, īsu tekstu rakstīšanas, festivāla info "apdeitošanas" internetā, līdz dokumentu kopēšanai, nogādāšanai nepieciešamajā gala mērķī, asistēšanai latviešu māksliniekiem, ārvalstu mākslinieku sagaidīšanai lidostā, pavadīšana pilsētā utt.. Asistentam jābūt komunikablam, uzticamam, ar augstu atbildības sajūtu, jāspēj ātri reaģēt dažādās situācijās, jāzina latviešu, angļu, krievu valoda.

"Informācijas/dizaina desants" – vajadzīgi no 31. augusta līdz 10. septembrim
Lai darbotos info/dizaina desantā, Tev jābūt enerģiskam un izdomas bagātam - gatavam doties pilsētā vai virtuālajā vidē un komunicēt ar potenciālo festivāla auditoriju. Darba pienākumos ietilpst: plakātu izlīmēšana dažādās iestādēs, festivāla informācijas ievietošana sociālajos tīklos, netradicionālu informācijas akciju izdomāšana/veikšana, "pieslēgšanās" atsevišķiem festivāla pasākumiem, kam nepieciešama informatīvā vai vizuālā kampaņa utt.
Slepenie fotogrāfi/operatori – vajadzīgi no 1. – 11. septembrim

Nepieciešami cilvēki, kam patīk tvert mirkļus. Festivāla ietvaros norisināsies daudz pasākumu, kurus nepieciešams iemūžināt foto vai video formātā.

"Survival Kit2" brīvprātīgos lūdzam pieteikties līdz 27. augustam, sūtot savus CV (un norādot vēlamo amatu) Veltai Bērziņai (t. 29779220) uz adresi: velta.be@gmail.com ar e-pasta tematu SK BRĪVPRĀTĪGAIS.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties