Studenti aicina uz pūķu laišanas sacensībām

Maruta Skudra, 10.09.2010., 13:46

11. septembra sestdienā Rīgā plkst. 11.00 pie i/c "Olimpia" sāksies studentu rīkotās gaisa pūķu konstruēšanas sacensības. Ikviens interesents varēs izmēģināt savus spēkus pūķu konstruēšanā un cīnīties par vērtīgām balvām.

Organizatori dalībniekiem sola atraktīvu izklaidi patīkamā gaisotnē visas dienas garumā. Pasākuma programma priecēs gan ģimenes ar bērniem, gan jauniešus, kā arī pašus studentus, līdz ar to visi ir aicināti nepalaist garām šo atraktīvo pēcpusdienu. Dienas pirmajā daļā komandas pēc reģistrācijas sāks gatavot pūķus no organizatoru sagatavotajiem materiāliem. Plkst. 15:00 sāksies pūķu lidināšanās paraugdemonstrējumi. Sacensību ietvaros dalībnieki tiks vērtēti divās nominācijās: "Gaisa pūķu konstruēšana", kur tiks vērtēta pašizgatavotā pūķa spējas lidot un "Kreatīvākais dizains" – oriģinālākajam lidojošajam pūķim. Sacensības vērtēs žūrija un dalībnieki sacentīsies par balvu fondu Ls 90 vērtībā.

Gan sacensību dalībniekiem, gan arī pārējiem skatītājiem būs iespēja parādīt sevi un savu radošumu dažādos konkursos un aktivitātēs, kā arī būs iespēja baudīt akustiskas mūziķu uzstāšanās. Komandu reģistrācija notiks pasākuma dienā pirms sacensību sākuma, pirms tās vēlams iepazīties ar sacensību nolikumu.

Sacensības organizē Rīgas Stradiņa universitātes studējošo pašpārvalde un Rīgas Tehniskās universitātes Studentu Parlaments.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties