IMKA Liepāja rīko stopēšanas sacensības uz Spāniju un Portugāli

Edmons Gruduls, 30.06.2010., 07:32

Jauniešu organizācija IMKA Liepāja rīko stopēšanas sacensības Liepājas jauniešiem no šā gada 19. jūlija līdz 8. augustam.

Šīs ir otrās IMKA Liepāja rīkotās šāda veida sacensības. Pagājušajā gadā sacensību mērķis bija Polijas Tatru kalni. Šogad jauniešiem būs iespēja izbaudīt Pireneju kalnu majestātiskumu, pabūt Eiropas karstākajā pilsētā Granadā, izmēģināt savus spēkus sērfojot Portugāles viduslaiku ciematā Peniche, piedzīvot vikingu kaujas viduslaiku festivālā Pontevedrā, iesaistīties vispasaules "dārgumu meklēšnas" spēlē geocaching (www.geocaching.com), cīnīties par IMKA Liepāja stopēšanas sacensību ceļojošo trofeju Zelta Īkšķis un citām balvām un daudz, daudz kā cita.

Stopēšanas sacensību mērķis ir parādīt Liepājas un Latvijas jauniešiem to, cik daudz ir iespējams izdarīt ar ideju un gribasspēku, parādīt, cik Eiropa ir pilna ar interesantiem cilvēkiem, vietām un lietām, sniegt Latvijas jauniešiem šobrīd tik nepieciešamo pozitīvo impulsu, kas "atvērtu acis", sapurinātu un ļautu saprast, cik daudz ir mums dots un kā to izmantot.

Dalībnieku izmaksas sacensību rīkotāji ir samazinājuši līdz minimumam, pasākumā apvienojot veidus, kā var ceļot tērējot pēc iespējas mazāk – stopēšana un nakšņošana teltīs un izmantojot idejiskās apvienības hospitalityclub.org un couchsurfing.com.

Vairāk informācijas un pieteikšanās līdz 10. jūlijam pa e-pastu imkaliepajajo@gmail.com

Pasākuma organizētāji saka lielu paldies klubam Fontaine Palace par atbalstu.

Organizācijas darbību atbalsta Latvijas valsts un Norvēģijas un EEZ finanšu instrumenti ar Latvijas sabiedrības integrācijas fonda starpniecību.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany

Dia duit, theastaigh uaim do phraghas a fháil.

Robertunsab


ienāktreģistrēties