Baltijas Galda spēļu biedrība aicina uz Starptautiskās Galda spēļu dienas pasākumu Rīgā

Krišjānis Nesenbergs, 08.04.2015., 16:28

Starptautiskās galda spēļu dienas ietvaros jaundibinātā Baltijas Galda spēļu biedrība aicina ikvienu interesentu uz otro oficiālo spēļu dienas pasākumu Rīgā, kas notiks sestdien, 11. aprīlī no pl. 10.00 līdz pl. 17.00 modes un izklaides centrā "Rīga Plaza", zālē pie informācijas centra (blakus ieejai Londona).

Starptautiskās galda spēļu dienaUz spēļu dienas pasākumu aicināts ierasties jebkurš, kuram ir interese iepazīt moderno galda spēļu pasauli un izmēģināt kādu spēli. Šis pasākums ir unikāls ar to, ka piedalīties var ikviens – bez vecuma vai statusa ierobežojuma, jo spēļu piedāvājums aptver gan bērnu, gan pieaugušo spēles, kā arī individuālās un komandu spēles. Tāpat apmeklētājiem nav nepieciešamas priekšzināšanas par spēļu noteikumiem, jo pasākumā piedalīsies galda spēļu eksperti, kuri iepazīstinās ar noteikumiem par interesējošām spēlēm.

"Starptautiskās Galda spēļu dienas pasākumā Rīgā būsim priecīgi pastāstīt un parādīt galda spēļu dažādību un kopīgi izspēlēt dažādas spēles atbilstoši apmeklētāju interesēm, jo spēļu pasaule patiešām ir ļoti plaša, aizraujoša un daudzveidīga. Tā spēj aizraut gan divgadīgu bērnu, gan hipsterīgu jaunieti, gan cienījama vecuma pensionāru. Tādēļ aicinām ikvienu nākt un izmēģināt ko jaunu vai arī paņemt līdzi savu galda spēli, lai izspēlētu to kopā ar jaunu kompāniju!" aizrautīgi stāsta viens no Baltijas Galda spēļu biedrības dibinātājiem Uldis Žimants.

Spēļu dienas pasākuma ietvaros notiks mini konkursi un turnīri, kuros varēs iegūt balvas. Visas pasākuma aktivitātes apmeklētājiem pieejamas bez maksas.

"Pasākuma ietvaros notiks arī pasaulē populārās galda spēles "Carcassonne" spēļu diena, ko organizē tās popularizētājs Latvijā portāls "Carcassonne.lv"," papildina Carcassonne Latvija vadītājs Andrejs Mitrofanovs. Tāpat notiks divu kāršu spēļu "Android: Netrunner" un "A Game of Thrones LCG" mini turnīri.

Starptautiskā galda spēļu diena (International Table Top Day) tika dibināta 2012. gadā, visā pasaulē vienlaicīgi svinot kopīgu galda spēļu spēlēšanu. Katru pavasari galda spēļu fani organizē spēļu pasākumus, kas 2014. gadā jau pārsniedza 3000 pasākumu 80 pasaules valstīs sešos kontinentos.

Baltijas Galda spēļu biedrība (Baltic Board Game Society) dibināta 2015.gada sākumā ar mērķi popularizēt moderno galda spēļu daudzveidību un spēlēšanas kultūru Baltijas valstīs, kā arī izglītot sabiedrību par galda spēlēm kā interesantu, izklaidējošu un aizraujošu laika pavadīšanas veidu kopā ar ģimeni, draugiem vai paziņām. Biedrības dibinātāji ir Latvijas galda spēļu entuziasti un eksperti, kā arī Baltijas galda spēļu uzņēmuma SIA "Brain Games" pārstāvji.

Galda spēļu diena Rīgā tiek organizēta sadarbībā ar SIA "Brain Games", SIA "Rimonne" un portālu "Carcassonne.lv" un modes un izklaides centru "Rīga Plaza".


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties