Starptautiskā Jaunatnes diena Liepājā

Liene Jankovska, 11.08.2010., 06:25

Jau 11. gadu visā pasaulē tiek svinēta Starptautiskā Jaunatnes diena. Šogad šī diena tiks atzīmēta arī Liepājā, informējot par dažādām iespējām jaunatnes jomā.

Ceturtdien, 12. augustā, no plkst. 13:00 – 15:00 pilsētas centrā Liepājas Jaunatnes centrs un aktīvie pilsētas jaunieši informēs par tādām iespējām, kā brīvprātīgais darbs, jauniešu apmaiņas, dalība nevalstiskajās organizācijās un līdzpārvaldēs, u.c. Jaunieši parūpējušies par interesantu ietērpu, kas neatstās vienaldzīgu nevienu garāmgājēju.

Liepājas Jaunatnes centrs jau iepriekš ir rīkojis dažādas informatīvas kampaņas skolās par jauniešu iespējām, tomēr Starptautisko Jaunatnes dienu atzīmē pirmo reizi. Pasākums tiek organizēts sadarbībā ar Liepājas aktīviem jauniešiem un nevalstiskajām organizācijām, kuras atsaucās aicinājumam piedalīties informatīvajā akcijā.

Kā uzsver Liepājas Jaunatnes centra direktors Pāvels JURS: "Manuprāt, informācijas nevar būt par daudz. Uz doto brīdi Eiropas Savienība piedāvā jauniešiem gan piedalīties dažādos pieredzes apmaiņas semināros, gan pašiem realizēt savas idejas utt. Liepājas Jaunatnes centrs ikdienu palīdz jauniem cilvēkiem, sniedzot nepieciešamo informāciju dažādās jomās, vai piedāvājot iespēju piedalīties starptautiskās apmaiņās. Jāatzīst, ka Liepājas jaunieši ir ļoti aktīvi un to aktivitāšu līmenis būs atkarīgs vien no jauno cilvēku iniciatīvas un vēlmes."
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

RobertSax

Szia, meg akartam tudni az árát.

Robertunsab

Hi, roeddwn i eisiau gwybod eich pris.

RobertSax


ienāktreģistrēties