"Starpkultūru vēstniecība ielūdz…" ar Valdi Muktupāvelu

Ilze Saleniece, 20.01.2010., 12:26

Arī jaunajā gadā turpināsim iesākto tradīciju laiku pa laikam pārvērst Britu padomes ofisu par Starpkultūru vēstniecību, kurā ciemojas interesanti viesi un ir iespēja satikt projekta "Starpkultūru vēstnieki" dalībniekus.

Vienīgās izmaiņas ir, ka turpināsim tikties vienreiz mēnesī (katra mēneša trešajā ceturtdienā). Paldies par Jūsu interesi un atsaucību, kas mūs motivē darboties un kopā izzināt starpkultūru tēmas "dziļumus"!

Iedvesmojoties no Ziemassvētku brīvdienu perioda pirmo "Starpkultūru vēstniecība ielūdz…" vakaru gribam sākt ar māju sajūtām un sarunām pašiem par sevi un savām vērtībām, līdz ar to pirmais Jaunā gada viesis ir daudzpusīga personība Valdis Muktupāvels, etnomuzikoloģijas profesors un Latvijas Universitātes Baltijas jūras reģiona studiju maģistrantūras programmas direktors. Sarunu vakars notiks 21. janvārī (ceturtdiena) plkst. 18:00 Britu padomē (Blaumaņa ielā 5a-2). Vakara sarunu tēma ir "Postmodernā baltu identitāte". Sarunu ar Valdi Muktupāvelu vadīs Dagnija Baltiņa, kura ir UNESCO Latvijas Nacionālās komisijas ģenerālsekretāre un Britu padomes projekta "Starpkultūru vēstnieki" dalībniece.

Vairāk informācijas par pasākumu, kā arī interneta pieteikšanās formu meklējiet Britu padomes Latvijā mājas lapā: http://www.britishcouncil.org/latvia-projects-intercultural-embassy-invites.htm

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties