Spīķeros norisināsies brīvdabas andele "Riga Flea Market"

Elīna Pundure, 12.06.2015., 06:58

13. jūnijā Spīķeri aicina apmeklēt brīvdabas krāmu tirdziņu "Riga Flea Market", kurā varēs iegādāties visdažādākās lietas sākot no retro mēbelēm un oriģināliem interjera un sadzīves priekšmetiem līdz pat košiem un krāšņiem apģērbiem un neatkārtojamiem aksesuāriem, kas lieti noderēs gaidāmajos vasaras svētkos un festivālu piedzīvojumos.

"Riga Flea Market"Tirdziņa piedāvājums kā ierasts būs plašs un daudzveidīgs. Būs nopērkami gan porcelāna trauki un figūriņas, gan vinila plates, gan šī un pagājušā gadsimta literatūra, tāpat arī restaurētas un labi saglabājušās retro mēbeles, mākslinieku skices, dažādas ierīces un dizaina priekšmeti mājai. Tidziņa raibumi būs valdzinoši arī ikvienam, kurš vēlas tikt pie kā neatkārtojama un oriģināla savam vasaras iznācienam tuvojošajos svētkos un gaidāmajos festivālos. Piedāvājumā būs gan skaisti un unikāli apģērbi, gan apavi, tāpat arī krāšņi aksesuāri. Starp tirgotājiem būs sastopami arī vairāki pašmāju modes zīmoli, kā piemēram, "malvine.lv", "Woodstock boutique", tāpat savas pērles tirgos arī vizuālā žurnāliste Agnese Kleina un citi.

Šoreiz tirdziņa apmeklētājus sagaidīs un pērļu medības papildinās arī muzikāls pārsteigums – uz Spīķeru brīvdabas skatuves muzicēs rokgrupa "ЦЕМЕНТ", prezentējot savu jaunāko veikumu – albumu "33".

"Riga Flea Market" apmeklētāji būs laipni gaidīti sestdien, 13. jūnijā no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00 Spīķeru kvartāla pagalmā, Maskavas ielā 10. Ieeja pasākumā – bez maksas.

Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 11. jūlijā, 8. augustā un 12. septembrī.

Interesenti, kas vēlas tirgoties nākamajos "Riga Flea Market" tirdziņos dalībai var pieteikties jau tagad, rakstot uz tirgus@spikeri.lv. Plašāka informācija: spikeri.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties