Spānijas diena Kalnciema kvartālā

Una Meiberga, 28.04.2015., 10:42

2015. gada 9. maijā Kalnciema kvartālā tiks organizēta Spānijas diena, kuras ietvaros uz brīvdabas skatuves būs iespēja redzēt krāšņas flamenko dejas, tirdziņā nobaudīt un iegādāties dažādus spāņu gardumus un dzirdēt spāņu melodijas grupas "Los Daugavas Nens" izpildījumā.

Spānijas dienaTā kā pasākums norisināsies Māmiņdienas ieskaņā, būs īpaši padomāts par māmiņu labsajūtu un prieku.

9. maijā no plkst. 10.00 līdz 16.00 Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgu papildinās dažādi spāņu gardumu, delikatešu un ēdienu tirgotāji, bet spāniskā atmosfērā no plkst. 12.00 palīdzēs iejusties krāšņas flamenko dejotājas no deju studijām "Duende" un "Alegria". Plkst. 13.00 uz brīvdabas skatuves ar spāņu melodijām uzstāsies grupa "Los Daugavas Nens".  Tā ir atrak­tīva spāņu un latino mūzikas grupa no Rīgas. Grupa spēlē un dzied skanīgu, enerģisku un tajā pašā laikā roman­tisku spāņu mūziku. Koncertpro­grammā būs iekļau­tas skaistākās dzies­mas, kas aizvedīs klausītājus muzikālā ceļo­jumā pa Spāniju – būs iespēja dzirdēt gan rumba-flamenko ritmus, gan liriskākas melodijas no dažādiem Spānijas reģioniem un pat dziesmas katalāņu un basku valodās. 

Savukārt jau plkst. 11.00 par īpašo veltījumu māmiņām būs parūpējušās Andas Rages deju studijas mazās balerīnas. Plkst. 13.30 notiks konkurss, kuru rīkos Spāņu kultūras centrs "Séneca", galvenajā balvā piedāvājot bezmaksas spāņu valodas kursus 5 mēnešu garumā. Līdz plkst. 15.00 pagalmā norisināsies Slepeno ziedu darbnīca, kurā bērni varēs darināt papīra ziedus kā dāvanu savām māmiņām Mātes dienā. Savukārt Kalnciema kvartāla tirgotāji būs sarūpējuši atlaides pirkumiem visām māmiņām!

Ieeja – bez maksas.

Pasākumu norises vieta – Rīga, Kalnciema iela 35.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties