Alberta koledža starptautisko Skolotāju dienu atzīmēs ar bruņinieku turnīru

Maija Melniece-Podniece, 01.10.2010., 16:14

Alberta koledža šā gada 3. oktobrī, atzīmējot starptautisko Skolotāju dienu, Rīgas Zooloģiskajā dārzā rīkos jauno studentu un pasniedzēju iesvētības pasākumu jeb Bruņinieku turnīru.

Bruņinieku turnīrs ir ikgadējs Alberta koledžas 1. kursa studentu iesvētības pasākums, kas parasti tiek rīkots jaunā mācību gada sākuma pirmajos mēnešos. Šogad par šī svinīgā notikuma datumu ir izvēlēts tieši 3. oktobris, lai iesvētītu ne vien jaunos koledžas studentus, bet arī svinīgi ar jaunā gada sākšanos sveiktu koledžas pasniedzējus.

Pasākuma mērķis ir veicināt ciešākas sadarbības veidošanos starp studentiem un pasniedzējiem, kā arī iedrošināt pirmkursniekus un motivēt studentus jaunajam mācību gadam. Bruņinieku turnīra ietvaros tiks godināts arī koledžas gada cilvēks – Alberts, kurš katru gadu tiek ievēlēts no pašu studentu vidus.

Bruņinieku turnīra laikā iecerēts arī svinīgi nodziedāt nesen sacerēto Alberta koledžas himnu, kuras solo izpildīs Alberta koledžas 1.kursa studente un LNT šova Dziedošās ģimenes dalībniece Katrīna Dimanta. Himnas vārdu autore ir Alberta koledžas bijusī studente Monta Meijere, savukārt mūziku sacerējis - komponists Vadims Petrovs.

Alberta koledža ir valsts akreditēta mācību iestāde, kurā iespējams iegūt pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību astoņās programmās. Koledža šogad 10.gadu jubileju. Papildu informācija – www.alberta-koledza.lv.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties