"Skats no četrām pusēm" lekciju ciklā "Porcelāna pēcpusdienas"

Renate Balina, 06.07.2010., 08:49

2010. gada 8.jūlijā plkst. 16.00 Rīgas Porcelāna muzeja "Porcelāna pēcpusdienu" lekciju ciklā viesosies mākslinieks Āris Segliņš.

Lekcijā porcelāna mākslinieks Ā. Segliņš st"Skats no četrām pusēm"  lekciju ciklā "Porcelāna  pēcpusdienas"āstīs par mūsdienu porcelāna darbu izstādi "Skats no četrām pusēm", kas no 28. maija līdz 15. augustam ir apskatāma Ukrainas Nacionālajā dekoratīvās mākslas muzejā Kijevā.

Izstāde ir tapusi kā vērienīgs mākslas projekts, kurā izstādīti mūsdienu porcelāna oriģināldarbi. Izstādē ir pārstāvēta Ukraina, Krievija, Spānija un Latvija, no katras valsts piedalās viens profesionāls meistars. Latvijas porcelāna mākslu prezentē Āris Segliņš. Mākslinieka stāstījumu par izstādi un gūtajiem iespaidiem, viesojoties Kijevā izstādes atklāšanas laikā ilustrēs fotoattēlu slaidšovs un videofilma, kas skatītājus iepazīstinās ar dalībniekiem, darbu tapšanu un izstādes norisi.

Pasākums norisināsies lekciju cikla "Porcelāna pēcpusdienas" ietvaros, kurš tiek veidots sadarbībā ar Latvijas porcelāna māksliniekiem.

"Porcelāna pēcpusdienas" lekcijās Latvijā pazīstami keramiķi sniedz savu vērtējumu par porcelāna mākslas dažādību un tās attīstību, kā arī prezentē vietējas un starptautiskas nozīmes keramikas simpozijos tapušās jaunākās mākslas darbu kolekcijas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties