Sestdien "Rīga Plaza" būs kino un modes svētki

Dace Sideļska , 11.08.2010., 19:00

14.augustā modes un izklaides centrā "Rīga Plaza" sāksies gandrīz diennakti ilgs iepirkšanās un kino maratons visa vecuma modes un izklaides cienītājiem.

No 12 dienā līdz pat 4 naktī būs iespēja baudīt modi un mūziku, populāru dziedātāju koncertus, iejusties multiplikācijas varoņu tēlos, skatīties jaunākās filmas un pašiem sajusties kā kinozvaigznēm.

Visu dienu būs arī iespēja izdevīgi iepirkties, jo lielākā daļa no veikaliem piedāvās atlaides ne tikai atlikušajām vasaras, bet arī jaunajām rudens kolekcijām.

Jau no plkst. 12:00 "Rīga Plaza" gaida patiesus kinomīļus – skanēs mūzika no kinofilmām, centra apmeklētāji varēs kaut uz mirkli būt kā kinozvaigznes profesionālu fotogrāfu uzmanības lokā un sastapt iemīļotos kino varoņus. Pasākumu foto versijā katrs varēs apskatīt speciālā mājas lapā un arī lejupielādēt savas bildes.

No plkst. 13:00 bērni būs sajūsmā par iespēju rotaļāties kopā ar smaidīgajām Leļļu teātra aktrisēm Lailu Kirmušku (Pepija Garzeķe televīzijas iestudējumos), Daci Vītolu un pašiem kļūt par multfilmu tēliem.

No plkst. 16:00 centrā "Rīga Plaza" koncertēs Elviss Preslijs (Ivars Pētersons) un Jenny May (Maija Stuģe), būs konkursi ar balvām, bet kulminācija - modes skate ar kulta filmu varoņiem – sāksies plkst. 19:00.

Vakars būs veltīts aktualitātēm kino jomā. No plkst. 22:00 līdz pat 4:00 kinoteātrī "Multikino" astoņās zālēs varēs skatīties filmas "Šreks: Ilgi un laimīgi" (3D), "Aptumsums", "Pirmssākums", "Robins Huds", "Persijas princis: laika smiltis" un "Sekss un lielpilsēta 2" par vienas biļetes cenu. Paralēli izklaides centrā "Fantasy park" no plkst. 21:00 būs diskotēka.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties