Septembris Rīgā – Jauniešu mēnesis

Baiba Vārna , 23.08.2010., 09:12

Tradicionāli ar 1. septembra pasākumu "Zem viena jumta", kas notiks no plkst. 15:00 līdz 22:30 pilsētas kultūras aktivitāšu centrā "Origo Summer Stage" laukumā pie tirdzniecības centra "Origo", jau piekto reizi Rīgā tiks atklāts "Jauniešu mēnesis".

Šogad "Jauniešu mēnesis 2010" piedāvā plašu pasākumu ciklu, kas sāksies 1. un turpināsies līdz pat 30. septembrim.

Zinību dienā, pasākumā "Zem viena jumta" Rīgas Skolēnu dome aicina ikvienu aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku pirmajā mācību dienā, kā arī iegūt sev noderīgu informāciju par dažādām aktivitātēm nākamajam mācību gadam. 5. septembrī bērni un skolēni gaidīti pasākumā "Nāc un piedalies", kurā visas Rīgas pašvaldības interešu un sporta izglītības iestādes aicinās iesaistīties radošajās darbnīcās, iegūt informāciju par centra pulciņiem un izvelēties sev piemērotāko brīvā laika pavadīšanas iespēju. Savukārt 9. septembrī I/c Olimpia jaunieši gaidīti pasākumā "Studentu paradīzes Extreme party 2010", kur dažādās atraktīvās aktivitātēs sacentīsies augstskolu komandas. Tradicionālās orientēšanās sacensības "Žurku skrējiens" šogad notiks pasākuma "Piedalies un vinnē" ietvaros, kur 11. septembrī Esplanādē gaidīts ikviens jaunieti vecumā no 14 līdz 26 gadiem. 15. septembrī Vef mākslas centrs piedāvā iespēju demonstrēt savu jaunradīto mūziku un dzeju pasākumā "Brīvais dzejas un mūzikas mikrofons". Izbaudīt Fotostudiju ar pārģērbšanos un piedalīties Fotokrosā ikviens interesents un foto entuziasts varēs 18. septembrī Andrejsalā pasākumā "Jauniešu Foto kross 2010". Savukārt, 23. septembrī Rātsnamā pasākumā "Skolēnu pašpārvalžu tikšanās" uz nopietnu darba kopsapulci pirms jaunā mācību gada vienkopus pulcēsies Rīgas Skolēnu dome. 30. septembrī pasākumā "Visa pasaule Spīķeros" ikviens aicināts piedalīties Afs Latvija 20.gadu jubilejas svinībās kopā ar jauniešiem no visas pasaules - Vācijas, Taizemes, Amerikas, Venecuēlas u.c. Ar šo starptautisko pasākumu Rīgā noslēgsies "Jaunieši mēnesis 2010".

"Jauniešu mēnesis 2010" atbalsta Rīgas dome un koordinē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Papildinformācija: www.jauniesumenesis.lv
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties