Tiek uzsākta pieteikšanās SEB reģionālajai prēmijai izglītības darbiniekiem

Beate Danusēviča, 23.03.2010., 11:49

Ata Kronvalda fonds sadarbībā ar SEB banku aicina pieteikt kandidātus prēmijai, kas tiks pasniegta labākajiem Latvijas izglītības darbiniekiem par ieguldījumu un nesavtīgu darbu talantīgo skolēnu izglītošanā.

SEB prēmija izveidota ar mērķi godināt un izteikt pateicību izglītības darbiniekiem – zinātniekiem, speciālistiem, pedagogiem un studentiem – par ievērojamu ieguldījumu talantīgo skolēnu apzināšanā un izglītošanā, kā arī skolēnu zinātniskās pētniecības darba vadīšanā un organizēšanā. SEB prēmija 150 latu apmērā 2010. gadā tiks piešķirta vienam pedagogam no Kurzemes, Zemgales, Vidzemes, Latgales un Rīgas reģioniem.

Galvenie kritēriji, izvērtējot pretendentus, ir skolēnu gūtie apbalvojumi valsts mēroga olimpiādēs un zinātnisko darbu konkursos, kā arī talantīgo skolēnu izglītošanai paredzētu reģiona vai rajona mēroga pasākumu organizēšana vai dalība tajos. Vērā ņemams ir arī pretendentu ieguldītais darbs mācību līdzekļu izstrādē talantīgo skolēnu vajadzībām.

Pretendentus SEB reģionālajai prēmijai aicinātas izvirzīt zinātniskās vai izglītības iestādes, Izglītības pārvaldes vai citas ar izglītību saistītas iestādes, kā arī jebkura privātpersona. Kandidatūru prēmijai var izvirzīt līdz šī gada 16. aprīlim rakstiski vai elektroniski, to iesniedzot Ata Kronvalda fondā vai SEB bankas filiālēs visā Latvijā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties