Savējo sarunas par dzeju un dzīvi

Sandra Zobena, 23.03.2015., 12:05

25. martā plkst. 18.00 Ojāra Vācieša muzejā, O. Vācieša ielā 19, pasākumu cikla "Savējo sarunas par dzeju un dzīvi" ietvaros tiksies maestro Raimonds Pauls un dzejnieks Jānis Peters.

"Savējo sarunas par dzeju un dzīvi"Ojāra Vācieša muzeja tradicionālie valodas vakaru cikla pasākumi iemantojuši pastāvīgu auditoriju un kļuvuši par vienu no muzeja vizītkartēm. Valodas vakari muzejā notiek kopš 2010. gada. Līdz šim katra mēneša pēdējā trešdienā tās bija tikšanās ar radošās inteliģences pārstāvjiem, sarunās aktualizējot valodas lietošanu gan literāros tekstos, gan ikdienā.

Arī šogad ierastās tikšanās turpinās, tikai šoreiz akcentējot tieši Ojāra Vācieša personību un daiļradi, viņa lirikas iespaidu dažādu profesiju pārstāvju dzīvē un radošajā darbībā.

Maestro un Dzejnieka radošā savienība latviešu kultūrā un apziņā ir tāds lielums, kura nozīmība apjaušama tikai daļēji, jo lielā laika distance to vēl nav skārusi.

Abu leģendu saruna par dzeju un dzīvi bez lietišķas sarunas rāmja ļaus ielūkoties mūzikas un dzejas radīšanas aizkulisēs.

Pasākumu atbalsta Rīgas dome.

Tuvāka informācija pa tālruni 67619905vai e-pastu vacietis@memorialiemuzeji.lv, kā arī www.memorialiemuzeji.lv un www.vaciesamuzejs.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties