Teātra muzejā pasākumu cikls "Sarunas Smiļģa kabinetā" 11. saruna

Anna Sirmā, 24.03.2015., 08:43

2015. gada 26. martā plkst. 18.00, LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejā pasākumu cikla "Sarunas Smiļģa kabinetā" kārtējais vakars būs veltīts faktiem, notikumiem, attiecību peripetijām Eduarda Smiļģa dzīvē laikā no 1926. gada līdz Raiņa nāvei 1929. gada rudenī.

"Sarunas Smiļģa kabinetā" 11. sarunaŠis periods sakrīt ar pasaules ekonomiskās krīzes attīstību, kas spēcīgi ietekmēja arī Dailes teātra darbību. Ar Jāņa Munča aiziešanu no teātra uz laiku daļēji tika zaudēta konsekventā repertuāra politika. Krīze skāra arī līdz tam harmonisko Smiļģa un Raiņa sadarbību. Savukārt izjukusī ģimenes dzīve sāpīgi ietekmēja Smiļģa turpmākās attiecības ar sievietēm. Tomēr arī šādos apstākļos Smiļģis spēja saglabāt savas personības un sava teātra pamatus.

Sākot no 2014. gada 9. oktobra, katru otro ceturtdienu no plkst. 18.00 – 19.30 LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejs piedāvā apmeklēt pasākumu ciklu "Sarunas Smiļģa kabinetā", kurās neformālā gaisotnē uzzināsim faktus, leģendas un mīklas par Eduarda Smiļģa dzīvi un radošo darbu. (Turpmākās sarunas notiks 9., 16. un 23. aprīlī, 7. maijā.)

LKA Eduarda Smiļģa Teātra muzejs aicina sekot informācijai un apmeklēt arī turpmākos pasākumus.

Vairāk informācijas mājas lapā: www.teatramuzejs.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Здравейте, исках да знам цената ви.

RobertSax

হাই, আমি আপনার মূল্য জানতে চেয়েছিলাম.

RobertSax

Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab


ienāktreģistrēties