Eiropas Savienības mājā būs pasākums "Sarauj, sports! Un māksla?"

Iveta Ķelpe, 18.03.2010., 07:11

22. martā plkst. 18.00 Eiropas Savienības mājas sarunu istabā Aspazijas bulvārī 28 ciklā "Eiropas gadalaiki: pavasaris" notiks pasākums "Sarauj, sports! Un māksla?"

Kopš janvEiropas Savienības mājā būs pasākums "Sarauj, sports! Un māksla?"āra Eiropas Savienības māja ir kļuvusi par Eiropas kultūras un mākslas iepazīšanas vietu. Mākslas tikšanās "Eiropas gadalaiki: pavasaris, vasara, rudens un ziema" vienojošais elements ir dialogs starp tautām un kultūrām divdesmit septiņās Eiropas Savienības dalībvalstīs.

22. martā Eiropas Savienības mājā viesosies fotogrāfi Aivars Liepiņš un Romans Kokšarovs, demonstrējot un komentējot fotogrāfijas no Vankūveras olimpiskajām spēlēm. Pazīstamais sporta žurnālists Gunārs Jākobsons stāstīs par savu bagāto sporta komentētāja pieredzi, kā arī iepazīstinās ar savu topošo grāmatu par Latvijas hokeja vēsturi. Pasākuma vadību uzņēmies sporta žurnālists Uģis Joksts.

Tikšanās laikā būs iespēja izzināt sporta fotogrāfa darba specifiku, vizuālās domāšanas veidu un īpašo pieeju fotogrāfijai, kā arī samērot ideālo foto žurnālistiku ar realitāti. Pasākums atklās sportu kā nācijas pašlepnuma veicinātāju un ideoloģijas rīku, kā reklāmas instrumentu, tūrisma un starpkultūru sakaru veicinātāju, galu galā, visveselīgāko no izklaidēm, uzdodot jautājumu – vai sports ir arī mākslas veids?

Pasākumi Eiropas Savienības mājā interesentiem pieejami bez maksas.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties