Sapņainā izraēliešu grupa "Lola Marsh" uzstāsies Vecrīgas bārā "I Love You"

Alise Pabērza, 24.03.2015., 08:51

26. martā, Vecrīgas bārā "I Love You", Aldaru ielā 9, uzstāsies indie-folkmūzikas pārstāvji no Izraēlas – "Lola Marsh".

Grupa "Lola Marsh""I Love You Sessions" koncertu sērijā bāra mājīgajā pagrabiņā pirmo reizi uzstāsies grupa no Izraēlas. Sapņaini noskaņotie "Lola Marsh" šobrīd ir viena no jaunākajām un daudzsološākajām Izraēlas grupām indie–folkmūzikas lauciņā. Sevi plašākai publikai viņi pieteica uzstājoties pagājušā gada mūzikas festivalā "Primavera Sound 2014", Spānijā, Barselonā. Šajā vasarā viņi turpina iemīto taciņu un uzstāsies dažādos mūzikas festivālos Eiropā, šobrīd "Lola Marsh" ir devusies nelielā koncerttūrē pa Baltijas valstīm un viena no šīs tūres pieturvietām ir bārs "I Love You." "Lola Marsh" koncerta klausītājus priecēs ar melodiski skaistiem un nostaļģiska vokāla piepildītiem skaņdarbiem no sava topošā debijas albuma. Turklāt pavisam nesen viņi ir izdevuši pirmo oficiālo singlu - "Sirens" Kuru var noklausīties šeit - soundcloud.com/anovamusic/lola-marsh-sirens/s-3vIJK. Koncerts viennozīmīgi būs patiesi skaists baudījums visiem indie – folkmūzikas mīļotājiem.

Ieeja koncertā ir bezmaksas, toties būs pieejama ziedojumu kastīte, kurā varēs ziedot kādu naudas summu, kā pateicību grupai par uzstāšanos.

Koncerta sākums – 21:00, pēc tā vinila plates uzspēlēs Pēteris Bajārs.

Koncerts "I Love You" bārā notiek sadarbībā ar Izraēlas vēstniecību Latvijā.

Plašāka informācija par grupu: Facebook - www.facebook.com/Lola8Marsh; Soundcloud - soundcloud.com/anovamusic/lola-marsh-sirens/s-3vIJK; Youtube - youtu.be/pZnm6KTvcGw.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties