Sāksies bērnu kultūras projekta "Garā pupa" rīkoto bezmaksas ekskursiju pavasara sezona

Anete Šķēle, 02.04.2015., 09:00

Bērnu kultūras projekts "Garā pupa", ko organizē biedrība "Ascendum", arī šopavasar rīkos bezmaksas kultūrizglītojošas ekskursijas reģionu maznodrošināto un daudzbērnu ģimeņu bērniem. Pirmie bērni, kas ciemosies Rīgā, pārstāvēs Cēsu, Engures un Jaunjelgavas novadus.

"Garā pupa"Bērnu kultūras projekts "Garā pupa" jau septīto sezonu sniedz iespēju reģionu bērniem iepazīties ar Rīgu un tās dāvātajām kultūras iespējām. Ekskursiju ietvaros bērniem tiek nodrošināta pilna dienas programma – kāda muzeja, Gaismas pils un Vecrīgas apmeklējums gida pavadībā, kā arī sniegtas siltas pusdienas un iespēja skatīties kādu no bērnu izrādēm Latvijas Leļļu teātrī. Visus ar ekskursiju saistītos izdevumus sedz biedrība "Ascendum", pašvaldībām un skolām ir jānodrošina tikai transporta izdevumi.

"Garā pupa" jau kopš pirmsākumiem rīko dažādus labdarības projektus, lai kultūras procesos iesaistītu sociālā riska ģimenēs augošos bērnus. Bezmaksas ekskursiju organizēšana Rīgā, kā arī bērnu kultūras kalendārs "Garā pupa" (www.garapupa.lv) ir vienas no projekta galvenajām aktivitātēm. Šobrīd ekskursijās piedalījušies vairāk kā 3500 bērnu.

Lai arī sava novada bērniem sniegtu iespēju iepazīt Rīgu, vēl līdz 13. aprīlim iespējams pieteikties ekskursijai, aizpildot pieteikuma anketu biedrības "Ascendum" mājaslapā.
Tā kā projekta mērķis ir šo iespēju sniegt bērniem no visas Latvijas, īpaši aicinām iesaistīties Neretas, Vaiņodes, Jaunpils, Līgatnes, Rūjienas, Raunas, Brocēnu un citus novadus, kas līdz šim šajā aktivitātē nav iesaistījušies.

Mājaslapa: www.ascendum.lv/lv/gara-pupa.

Biedrība "Ascendum" ir sabiedriskā labuma organizācija, kuras mērķis ir veicināt Latvijas ekonomisko, garīgo un sociālo augšupeju, mērķtiecīgi atbalstot kultūru, zinātni un pilsonisko sabiedrību.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Premium domain for sale 777azino777cashusdc.ru

BOSrat

Hæ, ég vildi vita verð þitt.

RobertSax

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties