Kultūras centrs "Rītausma" atdzimst pēc ilgākas klusēšanas

Inguna Zariņa, 22.03.2010., 08:59

Šā gada martā jaunās skaņās atdzimis kultūras centrs "Rītausma", kas Rīgā, Kandavas ielā 27 atklāts jau tālajā 1969.gadā.

Pēdējos deviņus gadus tas orientējās pamatā uz cilvēkiem ar dzirdes traucējumiem, bet šobrīd koncentrēsies uz plašāku un daudzveidīgāku kultūras dzīves apkalpošanu Pārdaugavā, savus pakalpojumus sniedzot Iļģuciema, Dzirciema, Imantas, Zolitūdes, Āgenskalna, Ziepniekkalna un Torņakalna iedzīvotājiem.

Pārmaiņas ir tieši saistītas ar kultūras centra vadības maiņu – no 1.februāra to vada direktore Brigita Aldersone, bet no 1.marta viņai palīdz arī mākslinieciskais producents Arvīds Deģis.

Jau 27.martā tiks iedibināta jauna tradīcija – ikgadējs Rokenrola deju festivāls, ko organizē Akrobātiskā Rock-N-Roll kluba trenere Nadežda Lazorkina.

Savukārt 28.martā notiks pirmā no ikmēneša iepazīšanās un izklaides ballēm tiem, kam pāri 30 gadiem – "Mīlēsim sievietes!".

Tāpat Latvijas Nedzirdīgo savienības KC "Rītausmā" pieejama salsas, līnijdeju, balles deju un vēderdeju apmācība, floristikas un rotu darināšanas meistardarbnīcas, mazā biznesa kursi "Es dodos biznesā", Jauno žurnālistu skola vidusskolēniem un šeit patvērumu radusi biedrības "Latvijas Komēdijas teātris" bezmaksas aktieru un komiķu studija vidusskolēniem un studentiem.

12.martā pirmoreiz atvērta centra mājaslapa internetā – www.ritausma.lv, ko septiņās dienās apskatījušies vairāk nekā 450 unikālo lietotāju.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Очаровательная девушка сойдется джентельмена для прогулок унтер луной, телеграм @wanowes

Kennethjat

Прелестная девушка повстречается джентельмена чтобы прогулок под луной, телеграм @wanowes

KennethTem

Hi, I just visited hc.lv and wondered if you'd ever thought about having an engaging video to explain what you do? Our prices start from just $195. Let me know if you're interested in seeing samples of our previous work. Regards, Georgina

Georgina


ienāktreģistrēties