Rīgas svētku amatnieku tirgus "Rīgas osta laiku lokos"

Kristīne Lipenite, 13.08.2015., 12:26

Rīgas svētkos 15. un 16. augustā 11. novembra krastmalā pie Akmens tilta notiks amatnieku tirgus "Rīgas osta laiku lokos", kā arī sportiskas aktivitātes lieliem un maziem.

Rīgas svētku amatnieku tirgus "Rīgas osta laiku lokos"Šogad Rīgas svētku pamattēma ir veltīta ostai, kas bijusi arī pilsētas pirmsākums. Rīdzenes upē pie tās ietekas Daugavā, līdz ar cilvēku apmešanos šajā vietā, izveidojās pirmā Rīgas osta. Gadsimtu līkločos tā pārtapusi, augusi un veidojusi pilsētas vaibstus, ieplūstot tajā visiem pasaules vējiem.

15. augustā no plkst. 12.00 līdz 23.00 un 16. augustā no plkst. 10.00 līdz 18.00 Rīgas svētku 11. novembra krastmalas programmu ar savu krāsainību kuplinās Amatnieku tirgus "Rīgas osta laiku lokos", kurā dažādu laikmetu ostas tirgus gaisotni radīs labākie tirgotāji un dažādi meistari no Latvijas amatnieku vidus. Tirgus burzmā varēs sastapt arī noslēpumainus, mazrunīgus aizjūras pirātus, kas kustību skečos rādīs savus trakulīgos piedzīvojumus un piedalīties sportiski un intelektuāli attīstošās, atjautīgās "Aktīvās atpūtas centra EŽI" organizētās atrakcijās.

Plašāka pasākumu programma Rīgas svētku oficiālajā interneta vietnē www.rigassvetki.lv.

Rīgas svētkus piedāvā Rīgas dome sadarbībā ar Rīgas brīvostas pārvaldi un nodibinājumu "Rīgas Tūrisma Attīstības Birojs"; organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments kopā ar pasākumu veidotājiem – uzņēmumiem un sabiedriskām organizācijām. Informatīvi atbalsta uzziņu dienests 1188.

Rīgas svētkos, 15. un 16. augustā sabiedriskais transports būs bez maksas.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Hola, volia saber el seu preu.

RobertSax

Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab


ienāktreģistrēties