Rīgas krāmu tirdziņš Spīķeros

Elīna Pundure, 08.04.2015., 16:21

Sestdien, 11. aprīlī, Spīķeru kvartālā otro sezonu atklās brīvdabas krāmu tirdziņš "Riga Flea Market", piedāvājot pircējiem iegādāties oriģinālas, krāšņas un noderīgas lietas ar stāstu.

"Riga Flea Market"Arī šogad krāmu tirdziņos būs iespējams iegādāties preces visdažadākajām vajadzībām un mērķiem. Tirdziņa piedāvājumā būs gan retro mēbeles, gan mājas interjera priekšmeti, tāpat arī vinila plates, nozīmītes, porcelāna figūriņas, trauki, grāmatas, aksesuāri, krāšņumlietas, apģērbi un citas pārsteidzošas lietas.

Rīgas krāmu tirdziņa mērķis ir attīstīt un iedzīvināt labākās Eiropas brīvdabas krāmu tirdziņu tradīcijas Rīgas centrā, kad par tirgotāju var kļūt ikviens, kam ir kas īpašs un vērtīgs krājumā, ko nodot citam saimniekošanā. Savukārt pircēji šādos krāmu tirdziņos var atrast neiedomājamākās un oriģinālākās lietas ar stāstu un, iegādājoties tās, dot tām otro elpu.

Tirdziņa apmeklētāji ir laipni gaidīti sestdien no plkst. 11.00 līdz plkst. 16.00 Spīķeru kvartāla pagalmā, Maskavas ielā 10. Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Nākamie tirdziņi Spīķeros norisināsies 9. maijā, 13. jūnijā, 11. jūlijā, 8. augustā un 12. septembrī.

Interesenti, kam ir kas tirgojams padomā, uz nākamajiem Riga Flea Makret tirdziņiem var pieteikties jau tagad. Plašāka informācija par pieteikšanos dalībai www.spikeri.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties