"Riga Flea Market" Spīķeru kvartālā

Elīna Stelcere, 07.05.2015., 07:29

Šīs sezonas otrais brīvdabas krāmu tirdziņš "Riga Flea Market" norisināsies jau šo sestdien, 9. maijā, no plkst. 11.00 – 16.00.

"Riga Flea Market" Spīķeru kvartālāTirdziņa apmeklētāji, kā vienmēr varēs iegādāties gan dažādas senatnīgas lietas un noderīgus krāmus, gan oriģinālus dizaina priekšmetus, kā arī apģērbu un krāšņumlietas.

Starp "Riga Flea Market" pārdevējiem būs sastopami  gan plašu un Rīgas porcelāna kolekcionāri, interjera priekšmeti un 20.gs. mēbeles, kas ieguvušas jaunu dzīvi, kā arī vairāki pašmāju modes zīmoli, piemēram, "Olga Re", "WAY*", "Woodstock boutique" un citi.

2015.gada sezonā "Riga Flea Market" attīstās un tirgotāju skaits ar katru tirdziņu aug.

Elīna Stelcere, biedrības "Rīgas Spīķeri" valdes priekšsēdētāja:

"Ar katru 2015. gada tirdziņu redzams, ka palielinās interese gan no tirgotāju, gan apmeklētāju vidus un esam ļoti priecīgi, ka tuvojamies savam mērķim – Eiropas lielāko pilsētu krāmu tirdziņiem."

Neskatoties uz "Riga Flea Market" maijā Spīķeri atklāj savu brīvdabas pasākumu sezonu ar brīvdabas koncertiem, sporta nedēļu, plenēriem, festivāliem, gastronomiskiem pasākumiem, kā arī mājražotāju tirdziņiem. Plašāks info: spikeri.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties