Režisora sešas maņas

http://www.theatre.lv, 10.03.2010., 08:00

"Režija nav solo projekts - lielāko dzīves daļu es pavadu kopā ar māksliniekiem, kas ir krietni vien interesantāki par mani", režisors Peters Sellars.

Teātra izpētes centrs (Performance Research Centre) aicina piedalīties trīs dienu projektā "Režisoru forums: režisora sešas maņas", kura mērķis ir apzināt, formulēt un skaidrot režisora amatu. Projekts piedāvā pilnveidot prasmi, intuīciju un strādāt praktiski lielisku mākslinieku vadībā.

Profesionālās teātra režisoru izglītības projekts notiks Lielbritānijas pilsētā Aberstvitā (Aberystwyth) no 2010.gada 9. līdz 18. aprīlim. Projekts ir sadalīts trīs dienu moduļos, kas katrs ilgst 3 dienas. Interesenti var pieteikties dalībai gan vienā, gan divos, gan visos trīs moduļos. Projektā ar tā dalībniekiem strādās šādi režisori Veenapani Chawla (Indija), Das Beckwerk (Dānija), Jaroslaw Fret (Polija), Richard Gregory (Lielbritānija), Bill Hamblett (Lielbritānija), Nathalie Hennedige (Singapūra), Adrian Jackson (Lielbritānija), Ruth Kanner (Izraēla), Anuradha Kapur (Indija), Julian Maynard Smith (Lielbritānija), John McGrath (Lielbritānija), Anders Paulin (Zviedrija), Ralf Richard Strobech (Dānija), Tore Vagn Lid (Norveģija) un citi.

Šis ir maksas projekts - atkarībā no izvēlētā moduļa/iem par dalību jāmaksā no 75 līdz 425 mārciņām. Dalībniekiem pašiem jāsedz arī ceļa un uzturēšanās izmaksas. Informācija par projektu un dalības nosacījumi Teātra izpētes centra mājas lapā.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты барышень равным образом юношей он-лайн, в течение телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties