Rakstniecības un mūzikas muzejs piedalās Rīgas svētku Lielajā spēlē

Maija Treile , 11.08.2010., 19:13

No 2. līdz 21. augustam Rakstniecības un mūzikas muzejā (Pils laukumā 2) var piedalīties Rīgas svētku Lielās spēles 2. kārtā.

Spēles dalībniekiem ieeja muzejā – bez maksas. Rakstniecības un mūzikas muzeja viktorīnu veido desmit jautājumi, uz kuriem atbildes var atrast, rūpīgi izpētot ekspozīciju. Pareizi atbildot uz jautājumiem, spēles dalībnieks saņem muzeja zīmogu Lielās spēles kartē un var turpināt sacensības par galveno balvu – kruīza ceļojumu četrām personām uz Stokholmu. Spēles kartes var saņemt Rīgas Tūrisma informācijas centrā Melngalvju namā (Rātslaukumā 6) un mūzikas veikalā Upe (R.Vāgnera ielā 5).

Vairāk par Rīgas svētku Lielo spēli:
Šogad Rīgas svētku Lielā spēle tematiski veltīta dažādu laiku Rīgas muzikālajai dzīvei. Lai uzvarētu Lielajā spēlē, dalībniekiem jāiztur dažādi pārbaudījumi trijās spēles kārtās un finālā. No 2. augusta var veikt spēles 1. kārtu – apmeklēt desmit ar ievērojamiem muzikālās dzīves notikumiem saistītas vietas Rīgas centrā un Vecrīgā un atbildēt uz Lielās spēles kartē uzdotajiem jautājumiem. Visi, kas atbildēs pareizi uz 1. kārtas jautājumiem, 21. augustā, uzrādot karti ar atzīmētajām atbildēm Rīgas svētku Informācijas teltī (11. novembra krastmalā), varēs saņemt Rīgas svētku nozīmīti.

Pēc pirmās kārtas veikšanas, līdz 21. augustam, iespējams iziet arī 2. kārtu – viktorīnu Rakstniecības un mūzikas muzejā. Alternatīvs 2. kārtas ceļš būs Dzērienu darbnīca, kas darbosies 21. augustā Lielajā Aldara teltī (11. novembra krastmalā).

Dalībnieki, kas veiksmīgi būs izpildījuši pirmās divas spēles kārtas, 21. augustā Rīgas svētku informācijas teltī varēs saņemt 3. kārtas jautājumus. Tie, kas pareizi atbildēs uz 3. kārtas jautājumiem, varēs piedalīties izlozē par iespēju piedalīties Lielās spēles superfinālā Latvijas Radio 2 tiešajā ēterā plkst. 19:00. Rīgas svētku Lielās spēles balvu pasniegs Uguņošanas sacensību laikā.
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties