Putnu diena Kalnciema kvartālā

Luīze Pastore, 09.09.2015., 11:42

19. septembrī Kalnciema kvartālā notiks Putnu diena, kā arī paralēli darbosies Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus.

Putnu diena Kalnciema kvartālāRatus kaļ ziemā, ragavas – vasarā, bet pavasara putniem būrīšus – rudens gājputnu laikā! 19. septembrī Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus laikā norisināsies putnu būrīšu darbnīca, kurā ikvienam būs iespēja no īpašām sagatavēm izveidot savu putnu mājiņu.

Lai gan ierasts, ka putnu būrīšus izvietojam pavasarī, ornitologi iesaka to darīt jau rudenī, kad ligzdošanas teritorijas aizņem pie mums pārziemojošie putni. Tomēr, ja rudenī būrīšus aizmirstas izlikt, pavasarī tos jāizliek pēc iespējas agrāk (martā, aprīļa sākumā), lai nenokavētu putnu atgriešanos.

Tāpēc jau 19. septembrī agrajie putniņi kopā ar profesionāliem galdniekiem varēs izgatavot ideālās putnu mājiņas, kuru sagataves apstiprinājuši putnu draugi – ornitologi. Putnu būrīšu darbnīca norisināsies no 11.00 līdz 15.00 Kalnciema kvartāla teritorijā. Dalība - 5 euro par materiāliem. Darbnīca noritēs sadarbībā ar Rīgas Domi.

Paralēli darbnīcai norisināsies ierastais Kalnciema kvartāla zemnieku un amatnieku tirgus.

Pasākumu norises vieta - Rīga, Kalnciema iela 35.

Sekojiet aktuālajai informācijai: www.kalnciemaiela.lv.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties