Pusdienas ar kultūru Siguldā

Baiba Bože, 19.10.2010., 13:16

24. oktobrī, plkst. 15.00 Siguldas pilsētas kultūras namā (Pils ielā 10) notiks jaunās sezonas atklāšanas pasākums – "Pusdienas ar kultūru", kurā piedalīsies visi pilsētas kultūras nama amatiermākslas kolektīvi, kā arī kultūras nama darbinieki un vadība.

Uz "Pusdienām ar kultūru" tiek aicināti mediju pārstāvji, Siguldas novada domes deputāti un darbinieki, kā arī ikviens gardēdis, kurš vēlas sajust un izbaudīt kultūras garšu Siguldā.

Pasākuma laikā būs iespēja iepazīties ar nākamās sezonas kultūras gardumu prezentācijām un nodegustēt kolektīvu pagatavoto radošo cienastu. Sanākušie varēs apmierināt savu garīgo apetīti, izaicināt uz jautājumu kokteili ikvienu no mājas saimniekiem, kopīgi veidot kultūras ēdienkarti, kā arī dibināt jaunus kontaktus un sadarbības receptes.

Kad un uz ko klientam rodas apetīte? Kad iestājas sāta sajūta? Kāda ir pēcgarša? Vai ir atkārtota baudīšanas vēlme? – Tie ir tikai daži jautājumi, kas vieno abas šīs mākslas - kultūru un kulināriju. Cik dažāda un garšu niansēm bagāta ir kulinārijas pasaule, tikpat krāsainas un daudzveidīgas mēs veidojam pilsētas kultūras nama jaunās sezonas receptes.

Formā "neierasti par ierasto" tiks apskatīta un piedāvāta kultūras nama un amatiermākslas kolektīvu šīs sezonas ēdienkarte – mērķi, idejas, projekti, koncerti, izrādes, kā arī ikdienas aktivitāšu piedāvājums.

Galdā tiks celti Bigbenda "Welcome melody", Sidrabdanča polkas kanapē, Sniegots Rožu deserts, Teiksmainā mažora burvju vira, pikniks Senlejā, kā arī citi pārsteigumiem pilni cienasti.

Ja Tevis šeit nebūs, zini – būsi palaidis garām iespēju piedalīties Siguldas kultūras dzīves veidošanā!

Tiekamies "Pusdienās ar kultūru"!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties