Pirmssesijas pasākums "Iepeldi sesijā"

Madara Rube, 10.03.2010., 20:12

Sesija vairs nav aiz kalniem, tādēļ Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde piedāvā savas augstskolas studentiem vēl pēdējo reizi kārtīgi izballēties, pirms tie pilnībā pazūd grāmatu kaudzē.

26. martā, plkst. 18:Pirmssesijas pasākums "Iepeldi sesijā"00 - 22:00 Līvu akvaparkā notiks ikgadējais pirmssesijas pasākums "Iepeldi sesijā", kas pulcēs Turības studentus kopīgai atpūtai.

Šogad "Iepeldi sesijā" tēma ir Paradīze un vakara vadītāji būs apburošā Ieva un atraktīvais Ādams. Pasākuma gaitā apmeklētājus sagaida interesanti konkursi ar balvām, volejbols vasaras sporta cienītājiem, tradicionālais Paradīzes fotostūris, ūdens aerobika, kas iekustinās pat kūtrāko apmeklētāju, masāžas kā puišiem, tā arī meitenēm. Notiks oficiālā foto konkursa "Mana paradīze" uzvarētāju paziņošana un apbalvošana. Pasākuma laikā bārā būs pieejami īpašie "Iepeldi sesijā" kokteiļi, kā arī apmeklētāji varēs vērot Turības karsējmeiteņu priekšnesumus. "Iepeldi sesijā" oficiālie dīdžeji DJ&MC Kress un DJ Get Dizzy.

Lai studentiem būtu ērtāk nokļūt līdz pasākuma vietai, uz Akvaparku un no tā kursēs bezmaksas autobuss.

Biznesa augstskolas Turība studentam ieeja pasākumā bezmaksas. Ielūgumu var saņemt Biznesa augstskolā Turība (Graudu ielā 68) Studējošo pašpārvalde telpā C 218. kabinetā no 15. līdz 25. martam, uzrādot derīgu Turības ISIC karti. Šis ielūgums derīgs vienam BAT studentam + vienam draugam, un pasākuma laikā papildus ielūgumam būs jāuzrāda arī ISIC karte.

Kā jau katram lieliskam pasākumam, arī pēc pasākuma "Iepeldi sesijā" studentus sagaida afterparty "Paradīze ellē" klubā Amber Night. Afterparty sākums plkst. 22:00, bet interesentiem ir iespēja turp doties jau uzreiz pēc Akvaparka. Vakaru vadīs Biznesa augstskolas Turība students Artūrs Vītols, kurš piedāvās dažnedažādus ellišķīgi pikantus konkursus un balvas. Arī šeit būs iespēja iemūžināt vakaru fotostūrī, un par dejām līdz rītam gādās Amber Night DJ.

Lai studentiem nebūtu jāmēro tāls ceļš līdz afterparty vietai, ceļā no Akvaparka uz centru autobuss piestās īpašā pieturā – klubs Amber Night.

Lai paradīzi varētu izbaudīt vēl labāk, mūs atbalsta Swedbank jauniešu programma Open, klubs Amber Night, Fizioterapijas centrs "Harmonija", Most Wanted dance studio, JV Club deju studija, Contex prezervatīvi un Pussy Energy drink.

Vairāk informāciju meklē www.batsp.lv.
 


2 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
lacis, 10.03.2010. 21:50:31 (ip:91.188.52.19)
Komentāra reitings: 0

super! Jāmeklē tik peldšorti! :)

mee, 10.03.2010. 22:29:25 (ip:84.245.210.255)
Komentāra reitings: 0

ooou, super!! tikai tagad jāmekle kādu draugu no Turības...

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax


ienāktreģistrēties