"Garā pupa" aicina pašvaldības un skolas pieteikt bērnus bezmaksas ekskursijām Rīgā

Biedrība "Ascendum", 03.03.2015., 09:44

Bērnu kultūras projekts "Garā pupa", ko organizē biedrība "Ascendum", arī šopavasar rīkos bezmaksas kultūrizglītojošas ekskursijas reģionu maznodrošināto un daudzbērnu ģimeņu bērniem.

Pieteikties ekskursijām var jebkura pašvaldība vai skola, sadarbojoties ar sociālo dienestu.

Bērnu kultūras projekts "Garā pupa" jau septīto sezonu sniedz iespēju reģionu bērniem iepazīties ar Rīgu un tās dāvātajām kultūras iespējām. Ekskursiju ietvaros bērniem tiek nodrošināta pilna dienas programma – muzeja, Gaismas pils un Vecrīgas apmeklējums gida pavadībā, kā arī sniegtas siltas pusdienas un iespēja skatīties izrādi Latvijas Leļļu teātrī. Visus ar ekskursiju saistītos izdevumus sedz biedrība "Ascendum", pašvaldībām un skolām ir jāsedz tikai transporta izdevumi.

"Garā pupa" jau kopš pirmsākumiem rīko dažādas labdarības projektus, lai kultūras procesos iesaistītu sociālā riska ģimenēs augušos bērnus. Par galveno projekta aktivitāti ir kļuvusi bezmaksas ekskursiju organizēšana Rīgā. Šobrīd ekskursijās piedalījušies vairāk kā 3500 bērnu. Šogad plānots rīkot gan pavasara, gan rudens sezonas ekskursijas.

Lai arī sava novada bērniem sniegtu iespēju iepazīt Rīgu, ir jāaizpilda pieteikuma anketa, kas atrodama biedrības "Ascendum" mājaslapā. Aizpildītā anketa jāsūta projekta koordinatorei uz e-pastu anete@ascendum.lv. Jebkādu neskaidrību gadījumā zvanīt 28278463.

Vairāk informācijas par pašu projektu uz citām aktivitātēm pieejama projekta mājaslapā: www.ascendum.lv/lv/gara-pupa.

Biedrība "Ascendum" ir sabiedriskā labuma organizācija, kuras mērķis ir veicināt Latvijas ekonomisko, garīgo un sociālo augšupeju, mērķtiecīgi atbalstot kultūru, zinātni un pilsonisko sabiedrību.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties