Rotko centra pasākumi un akcijas Daugavpils pilsētas svētkos

Lolita Kozlovska, 29.05.2015., 09:32

No 1. līdz 7. jūnijam Daugavpils pilsētā tiks svinēta pilsētas 740. jubileja. Šo svētku ietvaros, Marka Rotko mākslas centrā visu nedēļu norisināsies dažādi pasākumi.

2. jūnijā plkst.16.00 Rotko centra bērnu izglītības telpā tiks atklāta bērnu zīmējumu konkursa "Pastaiga Daugavpilī" darbu izstāde un notiks konkursa dalībnieku apbalvošana. Izstādē varēs apskatīt vairāk nekā 170 bērnu zīmējumus, kuros attēlota Daugavpils pilsēta bērnu skatījumā. Pasākuma laikā ieeja B sektorā būs par brīvu.

No 3. līdz 6. jūnijam Marka Rotko mākslas centrā notiks mākslinieka Manuela Šrēdera (Berlīne, Vācija) vadītā 3-dienu fotogrāfijas meistardarbnīca jauniešiem "Kārtība kā sociālā forma". Ar jauniešu paveikto darbu fotogrāfijā varēs iepazīties meistardarbnīcas "Kārtība kā sociālā forma" darbu prezentācijas laikā - 6. jūnijā plkst. 11.00 Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā.

4. jūnijā Daugavpils pilsētas svētku dalībnieki tiek aicināti iesaistīties un izbaudīt mākslas nakts aktivitātes Daugavpils Cietoksnī "Daugavpils ir māksla". Daudzveidīgas mākslas formas cietoksnī norisināsies no plkst. 22.00 līdz plkst. 01.00. Plašāka informācija par mākslas nakts "Daugavpils ir māksla" aktivitātēm - rotkocentrs.lv/rmc/jaunumi/makslas_nakts/lv.

4. jūnijā visu dienu (11.00-01.00) pilsētas svētku dalībnieki varēs apmeklēt Marka Rotko mākslas centru par īpašām svētku cenām. Mainīgās izstādes (Sektori B,C,D kopā) – 1.50 EUR, Marks Rotko. Dzīve un māksla (Sektors A) – 3.00 EUR, vai apmeklēt visas mākslas centra izstādes kopā par 4.50 EUR.

Pilsētas svētkos, 6. un 7. jūnijā Rotko centrā ieeja visiem apmeklētājiem arī būs par īpašām svētku cenām. Visas mainīgās izstādes (Sektori B,C,D kopā) varēs apmeklēt par 1.50 EUR, pastāvīgo ekspozīciju Marks Rotko. Dzīve un māksla (Sektors A) par 3.00 EUR, vai apmeklēt visas mākslas centra izstādes kopā par 4.50 EUR.

Pilsētas svētkos skatāmās izstādes:

  • Helga Kroicritere "Atskats uz piecām dekādēm tēlniecībā un glezniecībā";
  • Karols Karvovskis, Romans Boravskis, Pšemislavs Karvovskis "Haoss - Kosmoss – Labirints";
  • Latgales reģiona mākslinieku mākslas dienu izstāde "Klaunāde";
  • Sigurds Vīdzirkste - Ņujorkas avangardists "Melnā saule";
  • Eleonora Pastare "Vakara meditācijas";
  • Valda Mežbārde "Krasts";

Svinēsim Daugavpils pilsētas svētkus kopā!


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Hallo, ek wou jou prys ken.

RobertSax

Zdravo, htio sam znati vašu cijenu.

Robertunsab

Анкеты девушек равным образом юношей онлайн, в течение телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties