Pasākumi Tukumā no 20. - 26. aprīlim

Gundega Rugāja, 20.04.2015., 11:24

Lielā talka Pastariņa muzeja apkārtnē, izstāde "Portrets un pašportrets", "Galdiņ, klājies!" sezonas noslēgums un koncerts "Ceļavējš".

Koncerts "Ceļavējš"25. aprīlī no plkst. 10.00 Tukuma muzejs aicina piedalīties Lielajā talkā Pastariņa muzeja apkārtnē (pulcēšanās pie muzeja Zentenes pagasts "Bisnieki", Dzirciems) un Džūkstes Pasaku muzejā (pulcēšanās pie muzeja Lancenieku skola, Džūkstes pagastā). Lūgums līdzi ņemt cimdus un grābekļus.

No 25. aprīļa Tukuma Mākslas muzejā (Harmonijas 7) izstāde "Portrets un pašportrets", kurā skatāmi Tukuma Mākslinieku grupas un Tukuma Mākslas muzeja krājuma darbi.

25. aprīlī plkst. 13.00 Džūkstes Pasaku muzejā (Lancenieku skola, Džūkstes pagastā) "Galdiņ, klājies!" sezonas noslēgums. Tiksimies Lielajā talkā plkst.10.00. Aicinām visus muzeja draugus un interesentus iesaistīties muzeja  teritorijas labiekārtošanas darbos. Talkas noslēgumā pie ugunskura un lielā zupas katla pasēdēsim un parunāsim par padarīto, stāstīsim stāstus, interesantus atgadījumus un atcerēsiemies lielās talkas sen pagājušos laikos. Vai atceramies "subotņikus"?  Neizpaliks arī pārsteigumi. Aicinām  visus būt kopā, darboties un priecāties. Sīkāka informācija pa tālr: 63154691 vai mob:26513314.

25. aprīlī plkst.15.00 Durbes pilī (M.Parka 7) Brīvā akadēmija piedāvā koncertu "Ceļavējš". Programmā Ž.Ramo, G.F.Hendelis, Dž.Rossīni, A.Catalani, R.Vāgners, A.Dvoržāks, N.Rimskis-Korsakovs, M.Balakirevs, J.Štrauss, K.Debissī, J.Vītols,  A.Kalniņš, J.Ķepītis.  Muzicēs Laura Teivāne (soprāns) un Saiva Treide (mercosoprāns), koncertmeistares Inguna Puriņa un Līga Kārkliņa. Ieeja koncertā ar muzeja biļeti.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Padalies priekā
Aloha, makemake wau eʻike i kāu kumukūʻai.

Robertunsab

Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere


ienāktreģistrēties