"Otrās elpas" marta pasākumi

«Otrā Elpa», 08.03.2010., 12:36

Labo darbu veikals "Otrā elpa" ir sagatavojis nelielu pārskatu par plānotajām aktivitātēm marta mēnesī!

R"Otrās elpas" marta pasākumiotaļlietu Izstāde "Dažādas Pasaules" /13. Marts Pl. 15:00 AtklāšAna/
No 13.marta līdz 13.aprīlim labo darbu veikala "Otrā elpa" apmeklētāji ir aicināti paviesoties brīnumainā rotaļlietu pasaulē, izstādē "Dažādas pasaules"!

No parastiem un neciliem materiāliem ir tapušas neparastas lelles, lāči, mīlīgi zeķuzvēri un cimdiņzvēri, izšūtas segas, lupatu deķi, kā arī citi savdabīgi mākslas darbi, ko veidojuši radošās domugrupas "Visādas pasaules" dalībnieki.

Izstāde iepriecinās gan mazus, gan lielus, turklāt daudzi "Visādas pasaules" dalībnieku darbi ir piedalījušies arī starptautiskā autorleļļu un tedijlāču izstādē Sanktpēterburgā, "Leļļu sezonas. Rudens" izstādē Rīgā, kā arī grupas kopīgajā izstādē Ķoņu dzirnavās.

Izstādes autori: Dita Bēniņa, Tatjana Kolosova, Sandra Vaivade, Kristīne Krastiņa–Indāne, Kristīne Beķere, Raimonds Brantevics un Irēna Lauriņa.

Filozofijas Pēcpusdiena /15. Marts/
turpinām filozofijas diskusiju ciklu pie tējas tases:
15. martā no 17.30 – 18.30 "Precedents. Tā nu tas pie mums notiek"

Sāsta: Atis Zakatistovs Phd. Pielietojums: profesionālā vidē vai mājas apstākļos.
Ieeja bez maksas visiem interesentiem.

Eko Skola
20. martā no plkst. 12.00 - 13.30 vides žurnāliste Anitra Tooma un "Otrā elpa" aicina visus interesentus apmeklēt "zaļo lekciju", lai uzskatāmi parādītu, kā veikalos atšķirt labus ekoproduktus no tādiem, kas melīgi nosaukti par zaļiem.

Runāsim par pārtiku, kosmētiku, sadzīves lietām un zaļiem padomiem, kā arī varēsiet noskaidrot sev interesējošos jautājumus.
Tēja/kafija par ziedojumiem.

 

"Cimdiņzvēru DarināšAnas Darbnīca Nr.2 /27. Marts/
27. martā plkst. 12.00 visi laipni gaidīti "Otrajā elpā" uz otro cimdiņzvēru darināšanas darbnīcu. Mazie, jaukie zvēriņi taps no šķietami vairs neizmantojamiem cimdiem Irēnas Lauriņas vadībā. Šoreiz gatavosim cimdiņzvērus – leļļu teātra aktierus, kas būs uzvelkami uz rokas. Izmantosim otrreizējās pārstrādes materiālus un piešķirsim lietām otro elpu.

Uz darbnīcu vēlams ņemt līdzi savus vecos aizejošās ziemas cimdiņus, kā arī pieteikties līdz 26. martam veikalā uz vietas, telefoniski vai pa e-pastu. Dalība par ziedojumiem.

 


1 komentārs Komentēšana pieejama visiem.
jānis, 08.03.2010. 12:38:29
Komentāra reitings: 0

Sakarā ar šīs dienas svētkiem atcelts šodien (8. marta) paredzētais filozofijas vakars kopā ar Ati Zakatistovu!

Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Отзывы о пансионатах для пожилых: что говорят реальные клиенты платные пансионаты для пожилых людей <a href=pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru>pansionaty-dlya-pozhilyh1.ru</a> .

pansionat_tzol

<a href="/"https:krrakken.com>, кракен официальная ссылка</a>

Wilfordsopscopefer

Kaixo, zure prezioa jakin nahi nuen.

MasonSax


ienāktreģistrēties