Sociālo tekstu vakars "Opijs tautai"

Dāvis Braučs, 07.09.2010., 19:13

8. septembrī, pl. 19:00 kafejnīcā "Trīs vīri laivā", Avotu 35, norisināsies sociālpolitiskās dzejas un mūzikas pasākums "Opijs tautai".

Sociālo tekstu vakars "Opijs tautai"Pasākums notiek Dzejas dienu ietvaros.

Dažādus redzējumus uz sabiedriskajiem procesiem sniegs dziesminieks Kaspars Dimiters un viņa dēls Stefans, undergound mūzikas grupas "Jūdas graši" un "Nepilngadīgā Anna", kā arī talantīgais dzejnieks Henriks Eliass Zēgners.

Katrs no "Opijs tautai" māksliniekiem savu radošo arsenālu noformē oriģinālā veidā – Kaspars Dimiters ar smeldzīgu aicinājumu redzēt dziļāk un tālāk, "Jūdas graši" ar spēju ļoti vienkārši pierādīt jebkā jēgu un bezjēdzību, "Nepilngadīgā Anna", kontrastējot lirisku melodiju un daudzveidīgu kopskanējumu ar depresīviiem, bet baudāmiem tekstiem. Šajā vakarā viedokļi mīsies ar sajūtu paudumiem, atbalsts ar nopēlumu, kontrasti ar vienaldzību.

Pasākuma mērķis ir aktualizēt un popularizēt sociālo tekstu nozīmi un lomu sabiedrības attīstībā un kultūras daudzveidībā. "Opijs tautai" pirmo reizi notika pirms gada LU Sociālo zinātņu fakultātē. Šoreiz pasākums noris mazāk akadēmiskā vidē, tuvākā atmosfērā.

 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro

Анкеты женщин (а) также молодых людей онлайн, на телеграм канале @wanowes

AntoniaAnowl


ienāktreģistrēties