Notiks politiskās satīras vakars "Satīra un ģitāra"

Baiba Vanaga, 04.10.2010., 11:43

7. oktobrī, plkst. 18:00 Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejā notiks politiskās satīras vakars "Satīra un ģitāra", kurā uzstāsies komiķu tandēms Eduards Liniņš un Andris Akmentiņš. Aicināti visi interesenti!

Notiks politiskās satīras vakars "Satīra un ģitāra"Vērojot mūsdienu politiskās norises, žurnālists, politikas kometētājs Eduards Liniņš un dzejnieks Andris Akmentiņš radījuši vairākus satīriskus skečus, kurus piedāvā noskatīties politiskās satīras vakarā "Satīra un ģitāra". Šajos skečos abi komiķi apspēlēs Latvijas aktualitātes, tādējādi teatrālā veidā paužot savu attieksmi pret pašreizējo valsts politiku. Priekšnesumu papildinās Andra Akmentiņa sacerētās dziesmiņas par šo pašu tēmu.

Politiskās satīras vakars "Satīra un ģitāra" tiek rīkots saistībā ar 20. gs. 20. gadu karikatūru izstādi "Politiskā vēršu cīņa Latvijā", kura kopš septembra ir eksponēta Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeja telpās un būs apskatāma arī pasākuma apmeklētājiem.

Savukārt nākamajā ceturtdienā, 14. oktobrī, kad apritēs divi gadi kopš Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeja atklāšanas, tiek rīkots seminārs "Satīra un māksla", kurā būs iespēja uzzināt ko vairāk par satīru 20. gadsimta 20. gadu mākslā, literatūrā un teātrī.

Uz tikšanos muzejā!
 


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Labdien! Mēs dodam jums promo kodu - ZBXM777 Aktivizējiet to savā personīgajā kontā pēc reģistrēšanās www.cexasia.pro Un Jūs saņemsiet līdz 1000USDT par savu depozītu. Laimīgu tirdzniecību!

Robertswedo

Моментальные он-лайн подписка в течение телеграм канале @mylovetut

Coreybrere

Моментальный он-лайн рука на телеграм канале @mylovetut

Coreysmeag


ienāktreģistrēties