Rīgas centrā notiks pirmie Rīgas iepirkšanās svētki

Santa Pētersone, 07.05.2015., 08:40

Šī gada 16. maijā Vērmanes dārzā un Rīgas centrā pirmo reizi notiks Rīgas iepirkšanās svētki, sniedzot to apmeklētājiem iespēju tradicionālo iepirkšanās procesu padarīt par aizraujošu piedzīvojumu, izbaudīt brīvdabas koncertu un iepirkties vērienīgā mājražotāju tirdziņā.

Rīgas iepirkšanās svētkiRīgas iepirkšanās svētki top kopā ar "LIVE RIGA" ar mērķi radīt aktīvu un piesātinātu svētku dienu visiem Rīgas iedzīvotājiem un to ģimenēm, kā arī veicināt vietējās uzņēmējdarbības attīstību, sniedzot iespēju Rīgas centrā esošajiem veikaliem parādīt sevi kā aktīvu un sabiedrībai draudzīgu uzņēmumu.

Iepirkšanās svētku kā pilsētvides pasākuma saknes meklējamas Valmierā, kur Nakts iepirkšanās svētki notiek jau 4 gadus, pēdējos gados pulcējot līdz pat 14 000 apmeklētāju. "Vērojot apmeklētāju pozitīvās emocijas un uzņēmumu atsaucību Nakts Iepirkšanās svētkos Valmierā, radās ideja šādus svētkus rīkot arī citās lielākajās Latvijas pilsētās, sākot ar mūsu galvaspilsētu", stāsta svētku galvenais rīkotājs, radošās aģentūras "Lemonbox" vadītājs Sandis Miltovičs. Iepirkšanās festivāli notiek daudzās lielākajās pasaules valstu pilsētās, un to uzdevums ir attīstīt pilsētvides kultūru, sniegt iespēju iedzīvotājiem un tūristiem iepirkties izdevīgāk, atbalstīt vietējos uzņēmējus.

Rīgas iepirkšanās svētku galvenā norises vieta ir Vērmanes dārzs un Rīgas centra apkārtne. No plkst. 10.00 līdz pat 20.00 darbosies mājražotāju tirdziņš ar aptuveni 120 vietējo tirgotāju stendiem un aktivitātēm bērniem, no 12.00 līdz 17.00 notiks Iepirkšanās skrējiens pa Rīgas centra veikaliem ar iespēju izlozēt vērtīgas balvas, bet no 12.00 līdz 19.00 apmeklētājus priecēs brīvdabas koncerts, kura noslēgumā uzstāsies grupas "Pērkons" un "The Sound Poets".

Pasākumu atbalsta portāls "TVNET", dzīvās tiešraides televīzija RigaTV24.lv, Radio SWH, "Dardedze Hologrāfija", "Sportland" un "Antalis". Iepirkšanās skrējiena dalībveikali, kuros meklējami īpašie piedāvājumi: "Elkor Tehnika", "Elkor Gift Shop", "Outlet Optika", "Miss BonBon", "Baltcom", "Rosme", "iDEAL", "Euroskor", "Adidas", "Capital", "Tava skaņa", "Gastronome", "Elena Miro", "Avokado", "4Decorasian", "Mosaic", "Gints Bude Modes nams", "Cortefiel", "Golden Saga" un "ZaZa Couture".

Ieeja pasākumā ir bez maksas.

Vairāk informācijas: www.iepirksanassvetki.lv un vimeo.com/127084688.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Prāta darbnīca - ļauj prātam darboties!
Padalies priekā
Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

RobertSax

Вызвать сантехника на дом: без лишних хлопот и переплат вызвать сантехника спб <a href=spb-vizov-santekhnika.ru>spb-vizov-santekhnika.ru</a> .

santehnik_miEi

xxx

Tiffany


ienāktreģistrēties