Notiks darbnīca sociālā biznesa attīstībai

Agita Auza, 29.06.2015., 11:00

Rīt, 30. jūnijā, pulksten 14.00 Jauniešu mājā, Kungu ielā 24 notiks radoša darbnīca sociālās uzņēmējdarbības attīstībai, ko vadīs Latvijā un Eiropā zināms sociālās uzņēmējdarbības eksperts Fions Dobins (Fionn Dobbin).

Notiks darbnīca sociālā biznesa attīstībaiDarbnīcā būs nodarbība par uzņēmējdarbības pamatiem un par radošo domāšanu ar uzsvaru uz uzņēmējdarbības iespējām. Darbnīcā īpaša uzmanība būs pievērsta sociālajai uzņēmējdarbībai, kas tiek uzskatīta par nākotnes vienu no perspektīvākajām uzņēmējdarbības formām. Fions Dobins dalīsies savā pieredzē sociālajā uzņēmējdarbībā, kā arī komunikācijas stratēģijas attīstībā – kā sasniegt 1 miljonu mērķauditoriju ar 100 $ budžetu?!

Darbnīcas vadītājs Fions Dobins ir radošais konsultants un Stokholmas Ekonomikas skolas lektors. Studiju laikā viņš ir strādājis Inovāciju komandā par dizaineri "Adam Opel GmbH". Pēc studiju beigšanas Dobins sāka strādāt radošā domnīcā un radošuma konsultāciju kompānijā "The Grameen Creative Lab", ko izveidoja Nobela Miera prēmijas laureāts (2006) Dr. Muhameds Junus (Muhmmad Yunus). Kopš 2005. gada viņš ir strādājis ar vairākiem klientiem, piemēram, "DDB" Rīgā, "MOOZ" Rīgā, "Znak" Rīgā, Britu padomi, Rīgas domi, Deichmann Berlīnē, UDK/ Berlīnē un Aalto Helsinkos. Fions ir arī radošais direktors modes uzņēmumā "MAMMU".

Radošo darbnīcu organizē Liepājas Radošo industriju klasteris, kura mērķis ir veicināt radošo industriju attīstību Liepājā. Sociālā uzņēmējdarbības attīstība ir definēta arī kā viena no nišām Radošo industriju centra Dārza ielā 10 attīstības koncepcijā un stratēģijā. Ar Radošo industriju centra attīstības koncepcijas projektu iespējams iepazīties Liepājas Kultūras pārvaldes mājas lapā www.liepajaskultura.lv. Pieteikumu radošai darbnīcai sūtīt uz e-pasta adresi eglins.atis@gmail.com.


0 komentāri Komentēšana pieejama visiem.
Komentāra pievienošana

Ar * atzīmētie lauciņi ir jāaizpilda obligāti.





atpakaļ uz ziņu sarakstu

Reklāma
Datuve.lv tehnoloģiju jaunumu portāls
Padalies priekā
Недорого и качественно: Мебельный поролон с доставкой плотный поролон <a href=vinylko17.ru>vinylko17.ru</a> .

porolon_zxSr

Xin chào, tôi muốn biết giá của bạn.

Robertunsab

Анкеты девчат равным образом молодых людей он-лайн, в телеграм канале @wanowes

Antoniagloro


ienāktreģistrēties